TV & Media

Σε escape room της Θεσσαλονίκης Megan Fox & Machine Gun Kelly

Δεν έγινε γνωστό αν κατάφεραν να αποδράσουν...

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το διάσημο ζευγάρι Megan Fox και Machine Gun Kelly το οποίο βρίσκεται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε escape room.

H ηθοποιός Megan Fox και ο σύντροφος της ράπερ Machine Gun Kelly oι οποίο βρίσκονται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων και ένα τοπικό escape room. 

Την είδηση γνωστοποίησε η εταιρεία The MindTrap Escape Rooms της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως αναφέρεται στη δημοσίευση, το ζευγάρι επέλεξε να παίξει στο δωμάτιο «Silent Hills».

Αν και δεν αναφέρεται αν η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly κατάφεραν να αποδράσουν από το δωμάτιο, το ζευγάρι έβγαλε στο τέλος και αναμνηστική φωτογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, μαζί με άλλους αστέρες του Χόλιγουντ, για τα γυρίσματα της ταινίας των «Αναλώσιμων 4».

 

 

«The Expendables 4»: Τα γυρίσματα της ταινίας
 

Τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» μόλις ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη. H πλοκή επικεντρώνεται σε μια ομάδα βετεράνων μισθοφόρων υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σκοτ Γουώ και εκτός από την Μέγκαν Φόξ πρωταγωνιστούν ο Συλβέστερ Σταλόνε, ο Τζέισον Στέιθαμ ο Τόνι Τζα, ο Άντι Γκαρσία και ο 50 Cent.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ