TV & Media

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Μου σώσατε τη ζωή» - Το νέο μήνυμα σε θαυμαστές

Η κηδεμονία του πατέρα της σταμάτησε μετά από 13 χρόνια με δικαστική απόφαση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ευχαριστεί τους θαυμαστές της που βοήθησαν να μπει τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της. Το βίντεο στο Instagram.

«Μου σώσατε τη ζωή» ξεκαθαρίζει η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο μήνυμά της προς τους θαυμαστές. Είναι το πρώτο βίντεο που ανέβασε στο Instagram αφότου με δικαστική απόφαση «ελευθερώθηκε» από την κηδεμονία του πατέρα της.

Στο δίλεπτο μήνυμά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν αποκαλύπτει ποια είναι τα μελλοντικά σχέδιά της, αλλά λέει ότι ελπίζει πως η δική της ιστορία θα ρίξει φως σε αυτό το καθεστώς των κηδεμονιών.

Η ίδια παρέμεινε υπό κηδεμονία επί 13 χρόνια και δηλώνει «χαρούμενη» που ξαναβρήκε τις καθημερινές συνήθειές της. «Δεν είμαι εδώ για να γίνω θύμα (…) Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ ανθρώπους που έχουν αληθινές ειδικές ανάγκες και αληθινές ασθένειες. Είμαι μια δυνατή γυναίκα και μπορώ να φανταστώ τι έκανε το σύστημα σε αυτούς τους ανθρώπους» πρόσθεσε.

«Ελπίζω ότι η δική μου ιστορία θα έχει κάποια επίπτωση και θα αλλάξει τα πράγματα σε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα» ανέφερε επίσης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

 

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε το κίνημα #FreeBritney που έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στην περίπτωσή της: «H φωνή μου ήταν φιμωμένη για τόσο καιρό» αλλά «εσείς ευαισθητοποιήσατε το κοινό». «Πιστεύω ότι μου σώσατε τη ζωή», κατέληξε.

Το βίντεο αυτό, που είχε πέντε εκατομμύρια θεάσεις μέχρι το πρωί της Τετάρτης (16//), αναρτήθηκε στο Instagram. «Όταν ξυπνάω κάθε πρωί, είμαι ακόμη κατάπληκτη για τα όσα μου έκανε η οικογένεια και η κηδεμονία μου… Είναι εξευτελιστικό (…) Και δεν μιλώ για τα άσχημα πράγματα που με ανάγκασαν να υποστώ και για τα οποία θα έπρεπε να βρισκονται όλοι τους στη φυλακή… συμπεριλαμβανομένης και της θρήσκας μητέρας μου» αναφέρει στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς υπόσχεται επίσης ότι δεν θα σιωπήσει, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν ξέχασε τίποτα».

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη δήλωσή της η τραγουδίστρια είχε αναφέρει ότι η μητέρα της ήταν «πίσω από όλα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις