TV & Media

Και τι δεν είπε η Άννα Βίσση στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια!

Κατά βάση, θέμα της πρεμιέρας του «Ανοιχτά» ήταν ο Νίκος Καρβέλας...

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε η Άννα Βίσση και οι δύο γυναίκες μίλησαν για τη σχέση τους με τον Νίκο Καρβέλα.

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια στο Open βρέθηκε η Άννα Βίσση, με τις δύο γυναίκες να μιλούν ανοιχτά για όλα και κυρίως για τον πρώην σύζυγο και των δύο Νίκο Καρβέλα.

«Τι του βρήκες;» ρώτησε η Αννίτα Πάνια την Άννα Βίσση αναφερόμενη στον Καρβέλα. «Όταν τον γνώρισα ήταν 31. Εσύ τι του βρήκες;» απάντησε εκείνη και συμπλήρωσε: «Ο Νίκος δεν έχει ηλικία. Το παίζεις άνετη τώρα;».

«Την πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου», εξομολογήθηκε η Απόλυτη. «Ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ…. μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρομιές του, μου τα έλεγε όλα».

«Επειδή κάνεις εσύ, Αννίτα, την εκπομπή δεν νομίζεις ότι έχουμε το θέμα με τον… πρώην μας; Τον αγαπάμε πολύ τον Νίκο και έχουμε γελάσει πολύ μαζί. Όταν ήταν ερωτευμένος μαζί σου, μου μιλούσε για το πώς ερχόταν να σε πάρει από το κανάλι», απευθύνθηκε στην πρώην σύζυγο του πρώην συζύγου της ακομπλεξάριστα η Άννα Βίσση.

Και οι δύο γυναίκες θυμήθηκαν την τελετή του γάμου τους. Η Άννα Βίσση είπε: «Όταν παντρευτήκαμε, το 1983, ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το ’84 και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή, στο τραγούδι, στην επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου».

Η Αννίτα Πάνια ανακάλεσε τη δική της τελετή γάμου ως εξής: «Στον γάμο με τον Καρβέλα ένιωθα ότι πιο πολύ παντρευόσουν εσύ, παρά εγώ. Το ζούσες πολύ περισσότερο, τραγούδαγες, χαιρόσουν. Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου με όλο αυτό που συνέβαινε δίπλα μου, αισθανόμουν τόσο κομπλεξικά και χάλια με όλο αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι γίνεται όλο αυτό για να περάσουν οι άλλοι καλά, εκτός από εμένα». «Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση όχι» έδωσε ατάκα η Πάνια.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Άννα Βίσση έλαβε γράμμα από τον Νίκο Καρβέλα, γεγονός που προκάλεσε τη συγκίνησή της.

Η εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια είναι το νέο late night talk show του Open και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη 00:15.