TV & Media

Εβελίνα Παπούλια: Αγαπώ το μπότοξ, το λατρεύω

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εβελίνα Παπούλια: Αγαπώ το μπότοξ, το λατρεύω
Εβελίνα Παπούλια © NDP

Εβελίνα Παπούλια: Αγαπώ το μπότοξ, το λατρεύω - Η συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο που την έκανε γνωστή μέσα από τη σειρά «Δύο Ξένοι» αλλά και τον τότε συμπρωταγωνιστή της, Νίκο Σεργιανόπουλο

Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα μπότοξ.

«Κάνω τα μποτέ μου, επίσης κάνω κάθε ημέρα 1,5 ώρα κολύμβηση. Αγαπώ το μπότοξ, το λατρεύω. Με το μπότοξ φαίνεσαι ξεκούραστος, όλα τα υπόλοιπα όμως όχι. Δεν θα έκανα καμία πλαστική, δεν μου αρέσει καμία αλλαγή πάνω μου, και το μπότοξ το κάνω όσο όσο ώστε να μην αλλοιωθεί το πρόσωπο μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η πλαστική εγώ τη φοβάμαι, αν γίνει καλή σε κάποιον λέω μπράβο που το τόλμησες αρκεί να μην υπάρχει αλλοίωση», είπε γνωστή ηθοποιός.

Εβελίνα Παπούλια: Οι «Δύο Ξένοι» και ο Νίκος Σεργιανόπουλος

Για τη σειρά, «Δύο Ξένοι», η Εβελίνα Παπούλια είπε: «Το πρώτο μπαμ ήταν οι Δυο Ξένοι. Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά. Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δεν προλάβαινα οπότε δεν ήξερα τι γίνεται. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ήταν να έχουμε μια τρίτη μισή σεζόν.

»Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δε κράτησε πολύ, είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό».

Με εξομολογητική διάθεση μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο στη σειρά:

«Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Είναι κάτι το οποίο δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ, υπάρχει μια συνέχεια και πάντα λέω ότι τον αγαπώ. Δεν λέω ότι τον αγαπούσα. Δεν υπάρχει παρελθόν για μένα. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την ζωή και την καριέρα μου. Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε και δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω γύρω από αυτό. Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι λίγο».

Εβελίνα Παπούλια: "Είχα σοκαριστεί με τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλο, ακόμα ταράζομαι"

Εβελίνα Παπούλια: Το κεφάλαιο «προσωπική ζωή»

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Εβελίνα Παπούλια σχολίασε: «Είχα δυο γάμους, πολύ πετυχημένους» και συνέχισε: «Ο γάμος ήταν η τελευταία ευκαιρία αυτές οι σχέσεις να ξανασταθούν στα πόδια τους. Έχω την αίσθηση ότι δε μου πηγαίνει ο γάμος. Δε μπορώ να εξηγήσω απόλυτα το γιατί. Και στους δυο γάμους μου, νομίζω ότι οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν το γάμο και παλεύαμε και οι δυο να σώσουμε κάτι. Στον πρώτο γάμο σαφώς έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη, ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί, είπαμε απλά να το κάνουμε, ήμασταν και πολύ φίλοι όμως. Ο γάμος μας κράτησε 1.5 χρόνο. Μετά μέναμε πάνω κάτω. Στον δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ. Μετά από έναν μήνα βγήκε το διαζύγιο, πριν ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Μετά τον γάμο ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορά και είπα μέσα μου ότι δεν μου αξίζει αυτό».

Εβελίνα Παπούλια: "Με τα όχι στις συνεντεύξεις έβγαλα φήμη ότι καβάλησα το καλάμι"

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ