TV & Media

Σάσα Σταμάτη: Κινείται νομικά για τον θάνατο του πατέρα της

Η ανάρτησή της στο Instagram

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σάσα Σταμάτη: Κινείται νομικά για να διαπιστώσει αν ο θάνατος του πατέρα της ήταν ιατρικό λάθος.

Ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη, μέσω της οποίας  έκανε γνωστό πως θα κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του πατέρας της προήλθε από ιατρικό λάθος.

Στην ανάρτησή της αναφέρει ότι ο πατέρας της νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη μη αναστρέψιμη βλάβη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία, υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

»Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου», έγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Σημειώνεται ότι η Σάσα Σταμάτη στο προηγούμενο live του J2US αφιέρωσε το τραγούδι που ερμήνευε στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις