TV & Media

Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν στην Ύδρα

Σε στενό κύκλο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν στην Ύδρα
Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν στην Ύδρα © NDP

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Ύδρα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν χθες, 11 Οκτωβρίου, στην Ύδρα, με πολιτικό γάμο και κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το ζευγάρι κράτησε όσο πιο καλά κρυμμένο μπορούσε το πότε και πού θα γίνει ο γάμος, καθώς ήθελε να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο γάμος του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνιας Σωτηροπούλου τελέστηκε στις 6 μ.μ. της Δευτέρας από τον αντιδήμαρχο του νησιού κ. Γιάννη Μπελεγρή σε μεγάλο ξενοδοχείο, ενώ προσκεκλημένοι του ζευγαριού ήταν άνθρωποι της οικογένειάς τους και στενοί φίλοι, όπως ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Περράκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Tο ζευγάρι επέλεξε μια μπομπονιέρα-πουγκί, η οποία συνοδευόταν με ένα γλαστράκι που έγραφε: «Ευχαριστούμε πολύ, Κωστής & Τόνια, 11-10-2021».

Η μπομπονιέρα του γάμου
Η μπομπονιέρα του γάμου © NDP

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Το κέρασμα στους δημοσιογράφους

Όταν έγινε γνωστή η είδηση του γάμου, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι έφτασαν στο σημείο της τελετής. Ωστόσο, Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας προτίμησαν να τους έχουν τούρτα και κρασί, προκειμένου να τους ευχαριστήσουν αλλά και να τους πουν πως δεν θα μπορέσουν να μοιραστούν μαζί τους αυτές τις στιγμές.

Το κέρασμα του ζευγαριού στους δημοσιογράφους
Το κέρασμα του ζευγαριού στους δημοσιογράφους NDP

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωστής Μαραβέγιας, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show», είχε πει, μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά, έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση. Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις, νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ