TV & Media

Νένα Μεντή: Ο πρόωρος θάνατος του συζύγου της που τη συγκλόνισε

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τη ζωή και την καριέρα της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ηθοποιός Νένα Μεντή
Η ηθοποιός Νένα Μεντή © YouTube/ANT1 TV

Η Νένα Μεντή μίλησε για τον πρώτο της σύζυγο που πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 34 ετών, το θέατρο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της.

Για τη ζωή και την καριέρα της μίλησε η Νένα Μεντή. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώτο της σύζυγο, τον ηθοποιό Κώστα Στυλιάρη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 34 ετών. Γεννημένη στις 13 Δεκεμβρίου 1945, η Νένα Μεντή έχει αγαπηθεί από το κοινό, έχοντας παίξει χαρακτηριστικούς ρόλους σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο.

«Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και «Τρίτο Στεφάνι», τρεις από τις πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές που πρωταγωνίστησε.

Στη συνέντευξή της ξεκαθάρισε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά καιρούς στη ζωή της, παραμένει ένας αισιόδοξος άνθρωπος. «Ο πρώτος μου άνδρας έφυγε σε ηλικία 34 ετών. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Δηλαδή ακόμα τώρα που έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια, το αναπολώ, τη στιγμή… και δεν το χωράει το μυαλό μου καθόλου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά» ανέφερε η Νένα Μεντή.

Και πρόσθεσε: «Εκείνη την περίοδο μόλις είχαμε γυρίσει τον "Θίασο" του Αγγελόπουλου, όπου έπαιζε και εκείνος. Εκείνος έπαιζε, εγώ λέω ένα τραγούδι… Μετά από έναν χρόνο και λιγότερο, πέθανε».

Κατά τη διάρκεια της εξομολόγησής της αποκάλυψε: «Για δύο-τρία χρόνια δεν πήγα στο σινεμά (για να παρακολουθήσει την ταινία) κι όταν πήγα και τον είδα, δεν λιποθύμησα, αλλά έπεσα κάτω από το κάθισμα. Δεν το άντεχα. Γιατί ήταν πολύ νέος και πολύ ξαφνικό αυτό που είχε γίνει».

Ο Θίασος (1975)-Η σκηνή στο κέντρο διασκέδασης

Νένα Μεντή: Στο θέατρο υπάρχουν υπερόπτες συνάδελφοι - Η απόφασή της να απέχει για 4 χρόνια

Η Νένα Μεντή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή της να απέχει από το θέατρο το 1978, παραμένοντας μακριά από το σανίδι για 4 χρόνια.

«Άφησα 4 χρόνια το θέατρο γιατί δεν το άντεχα. Ήταν το 1978, συνέβη κάτι, δεν έχει νόημα να το πω σε έναν θίασο, και είπα εγώ δεν έχω σχέση, έχω άλλα μυαλά και δεν μπορώ να προσαρμοστώ. Με τον άνδρα μου ανοίξαμε μαγαζί, αλλά κράτησε τρεις μήνες, τα υπόλοιπα έπαιζα χαρτί, γιατί είμαι χαρτόμουτρο» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια σοβαροφάνεια στη χώρα μας. Θεωρούμε ότι εμείς οι ηθοποιοί είμαστε κάτι ξεχωριστό. Έχω βρεθεί με υπερόπτες συναδέλφους. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι στον χώρο αυτό που συμβαίνει στον χώρο το τελευταίο καιρό».

Νένα Μεντή για τον σύντροφό της: «Μαζί 44 χρόνια αλλά τα τελευταία 15 ζούμε χώρια»

Με τον Σταύρο Μερμήγκη είναι μαζί 44 χρόνια. Τα τελευταία 15 μένουν χώρια, όπως αποκαλύπτει η ίδια.

«Ερωτεύτηκα και αγάπησα, είμαι της αγάπης πολύ» δήλωσε η Νένα Μεντή. Και διευκρίνισε: «Έχω έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ήμουν πολύ τυχερή. Νεότερο από εμένα αρκετά. Δυνατό ηθοποιό. Έχουμε παίξει και μαζί και έτσι ερωτευτήκαμε. Με έχουν ερωτευτεί πολύ, αλλά ήμουν και λίγο δύσκολη. Ζήσαμε μαζί 25 χρόνια, μείναμε μαζί, κάναμε ένα παιδί, είμαστε αγαπημένοι, αλλά εδώ και 15 χρόνια μένουμε χώρια».

«Είμαστε μαζί, πολύ αγαπημένοι. Είμαστε και οι δυο στο ίδιο μήκος κύματος, δεν το "φόρεσε" κανείς στον άλλον. Σας το συνιστώ, είναι "the best". Αρκεί να έχεις μια προσωπικότητα γεμάτη και δεν αισθάνεσαι ανασφαλής» ξεκαθάρισε η Νένα Μεντή.

THE 2NIGHT SHOW - Νένα Μεντή

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ