TV & Media

Γιώργος Πατούλης: Αν έγραφα βιβλίο, θα ήταν μέσα και η Μαρίνα

«Τους σέβομαι όλους και ως εκ τούτου θέλω και αυτοί να σεβαστούν την προσωπική μου ζωή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης © EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε για το διαζύγιό του, τη σχέση του με τον γιο του, αλλά και για το πολιτικό του αξίωμα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με τη Μαρίνα Πατούλη, τη σχέση του με τον γιο του, αλλά και για το πολιτικό του αξίωμα.

«Έχουμε μια φιλική σχέση. Δεν κρίνω, μας κρίνει μέσα από συζήτηση. Καθημερινά είμαστε σε μια γόνιμη επαφή με τον γιο μου, που μας γεμίζει όπως μου έχει πει και ο ίδιος», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε για το διαζύγιό του:

«Τους σέβομαι όλους και ως εκ τούτου θέλω και αυτοί να σεβαστούν την προσωπική μου ζωή. Μετά τον χωρισμό υπάρχει σεβασμός, αγάπη και πάντα θέλεις να είναι καλά. Το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς, είτε είναι μαζί, είτε χώρια μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον και μια φιλική σχέση».

Ακόμα, ο κ. Πατούλης κλήθηκε να απαντήσει και στο ποιους θα συμπεριλάμβανε στο βιβλίο της ζωής του.

«Αν έβγαζα ένα βιβλίο για τη ζωή μου θα έβαζα ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, όπως η μητέρα μου και η Μαρίνα», είπε.

Τέλος, καταλήγοντας, αφού υπογράμμισε πως το σημαντικότερο από τα μαθήματα που έχει πάρει είναι να μην ξαναγίνονται τα ίδια λάθη, τόνισε:

«Δεν έχω πει ποτέ τα εγκαταλείπω και φεύγω. Θα πρέπει να είμαι μπροστά και να δίνω μάχη μέχρι τέλος για τους συμπολίτες μου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ