TV & Media

Μιλλούση: Πανηγυρίζει το μετάλλιο στο πλευρό του Πετρούνια

«Διπλά περήφανη για σένα», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Το μήνυμα της συζύγου του Ολυμπιονίκη στο Instagram και η πανηγυρισμοί για το χάλκινο μετάλλιο.

Το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους κατέκτησε σήμερα (2/8) στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 του Τόκιο ο Λευτέρης Πετρούνιας και η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του σε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση και επιτυχία για τον Έλληνα αθλητή. 

Πριν από λίγες ημέρες, η Βασιλική Μιλλούση ταξίδεψε στο Τόκιο και σήμερα, με μία ανάρτησή της στο Instagram εξέφρασε -για ακόμη μία φορά- την περηφάνια της για την επιτυχία του συντρόφου της, πανηγυρίζοντας στο πλευρό του.

«Διπλά περήφανη για σένα @eleftherios_petrounias ! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου..ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια ❤», έγραψε στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση και πόζαρε δαγκώνοντας το μετάλλιο στο πλευρό του αγαπημένου της.

 

 

 

 

 

Πετρούνιας: Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τις κόρες μου

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό των κρίκων πραγματοποίησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Αφιερώνω στην Ελλάδα και τις κόρες μου το μετάλλιο. Αισθάνομαι πολύ γεμάτος. Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός και δύσκολος. Υπήρχε τρομακτική πίεση και είναι πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Εχω μια γλυκόπικρη γεύση, μου αρέσει να κερδίζω και να είστε σίγουροι πως θα ξανακερδίσω. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το μετάλλιο. Σημαίνει δικαίωση για μένα και για όσους συνέχισαν να πιστεύουν σε εμένα. Καλώς συνέχισαν να πιστεύουν σε μένα και στις δύσκολες στιγμές. Το μετάλλιο είναι μία απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν σε μένα μετά το χειρουργείο».

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 - Τόκιο: Ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους © EPA / TATYANA ZENKOVICH

Σε ερώτηση τι θα έλεγε στη μητέρα του, απάντησε: «Μαμά, τα κατάφερα. Αυτό θα της έλεγα» ενώ έδωσε ραντεβού για τους επόμενους Ολυμπιακούς λέγοντας «θα τα πούμε στο Παρίσι. Δεν κλείνεις την καριέρα σου με τρίτη θέση. Θα κλείσουμε με πρώτη».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ