TV & Media

ΕΡΤ: Λύση συνεργασίας με τον παρουσιαστή λόγω ρατσιστικού σχολίου

Η επίσημη ανακοίνωση από την δημόσια τηλεόραση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με ανακοίνωση της η δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε πως παύθηκε η συνεργασία με τον Δημοσθένη Καρμοίρη, μετά το ρατσιστικό του σχόλιο για τους Κορεάτες.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή, Δημοσθένη Καρμοίρη, ανακοίνωσε η ΕΡΤ μετά το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρμοίρης μετά τον αγώνα του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Νοτιοκορεάτη αντίπαλό του, πραγματοποίησε το εξής σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις:

«Οι Κορεάτες δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ… Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει κι έρχεται».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1».

Το περιστατικό με την Άννα Κορακάκη

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή (25/07) ο ίδιος παρουσιαστής είχε προκαλέσει και πάλι αντιδράσεις όταν είχε πει ότι η Άννα Κορακάκη τα «θαλάσσωσε» επειδή βγήκε 6η στο αεροβόλο πιστόλι στα 10 μέτρα.

Ο εν λόγω παρουσιαστής σχολιάζοντας την επίδοση της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη είχε πει on air ότι «δυστυχώς δεν έχουμε καλά νέα να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές μας, καθώς η Άννα Κορακάκη τα… θαλάσσωσε λίγο σήμερα».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ