TV & Media

Μίνα Σουβάρι: Μίλησε για τον βιασμό της

Τι αναφέρει στο νέο της βιβλίο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ηθοποιός Μίνα Σουβάρι (Mena Suvari)
Η ηθοποιός Μίνα Σουβάρι (Mena Suvari) © EPA/NINA PROMMER

Η Μίνα Σουβάρι (Mena Suvari), πρωταγωνίστρια στην ταινία «American Beauty» αποκάλυψε τον βιασμό της όταν ήταν 12 ετών στο νέο της βιβλίο.

Η ηθοποιός Μίνα Σουβάρι (Μena Suvari) που πρωταγωνίστησε στην ταινία «American Beauty» αποκάλυψε ότι για χρόνια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ έκανε και χρήση ναρκωτικών. Η ηθοποιός μιλά με λεπτομέρειες για τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε στο νέο της βιβλίο με τίτλο: «The Great Peace: A Memoir». Όπως αναφέρει, όλα ξεκίνησαν μετά τον βιασμό της στην ηλικία των 12 ετών.

«Από τα 12 έως τα 20 μου χρόνια ήμουν θύμα επαναλαμβανόμενης σεξουαλικής κακοποίησης» τονίζει στο βιβλίο της η, 42χρονη σήμερα, ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Στο βιβλίο της περιγράφει ότι στα 12 της χρόνια μετακόμισε με την οικογένειά της στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας και ως το «νέο κορίτσι» στην πόλη «προσπαθούσε να ταιριάξει» στο καινούριο περιβάλλον. Στη συνέχεια γράφει πως ένας φίλος από τα μεγαλύτερα αδέλφια της, τον οποίο αναφέρει με τα αρχικά «Κ. Τζ.» την πίεζε να κάνει σεξ, αλλά αυτή το αρνήθηκε. Ωστόσο, μόλις έναν μήνα πριν από τα 13α της γενέθλια η Μίνα Σουβάρι γράφει ότι ο Κ. Τζ. την οδήγησε σε ένα δωμάτιο και τη βίασε.

Μίνα Σουβάρι (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Η ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκαλύπτει τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 12 ετών
Η ηθοποιός Μίνα Σουβάρι αποκαλύπτει τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 12 ετών © EPA/JOE CASTRO

«Ένα μέρος μου πέθανε εκείνη την ημέρα. Με χρησιμοποίησε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με απέρριψε. Με φώναξε πόρνη», θυμάται η Mena Suvari και προσθέτει ότι αυτό την οδήγησε στο να μην έχει υγιή σεξουαλική ζωή, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Σουβάρι παραδέχτηκε ότι ένιωθε ντροπή και κατηγορούσε τον εαυτό της ότι αυτή το «επέτρεψε να συμβεί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ