TV & Media

Δέσποινα Βανδή - Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη

Τι γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Δέσποινα Βανδή, μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, επιλέγοντας μια φράση όλο νόημα.

Ανάρτηση στο Instagram έκανε η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη. Η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα στη λεζάντα της φωτογραφίας που συνοδεύει την ανάρτησή της. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης χώρισαν μετά από 18 χρόνια.

Στη φωτογραφία η Δέσποινα Βανδή κάθεται σε έναν καναπέ, έχει κλειστά τα μάτια και τα χέρια υψωμένα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας υπάρχει η φράση «Μόνο θετική ενέργεια» (Good vibes only).

Αυτήν την περίοδο η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην Κύπρο όπου και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Η φωτογραφία στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, είναι λίγο πριν ανέβει στην πίστα για να τραγουδήσει.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης - Η ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Την ανακοίνωση ότι χωρίζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε ο μάνατζερ της τραγουδίστριας με μια λιτή ανακοίνωση:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις