TV & Media

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε την πρώτη δόση από το εμβόλιο κορωνοϊού

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε στα social media

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έλενα Παπαρίζου κάνει την πρώτη δόση από εμβόλιο για κορωνοϊό
Η Έλενα Παπαρίζου κάνει την πρώτη δόση από εμβόλιο για κορωνοϊό © Helena Paparizou/Facebook

Η Έλενα Παπαρίζου εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση από εμβόλιο για τον κορωνοϊό, όπως φαίνεται και στην ανάρτηση που έκανε στα social media.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία ακόμη διάσημη που εμβολιάστηκε με εμβόλιο για κορωνοϊό. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία της στο Facebook από τη στιγμή που εμβολιάζεται.

Ο εμβολιασμός της Παπαρίζου έγινε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021. Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη δόση, όπως ενημερώνει στο μήνυμά της στα social media.

Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, η Έλενα Παπαρίζου λέει και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΣΥ.

«Πρώτη δόση σήμερα στο Ιπποκράτειο. Με μεγάλη προσοχή από το προσωπικό για ανθρώπους που έχουνε αλλεργίες. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας» ανέφερε στο μήνυμά της.

Στη φωτογραφία από τη στιγμή του εμβολιασμού της η Έλενα Παπαρίζου φορά γυαλιά ηλίου και μάσκα για τον κορωνοϊό, αμάνικη λευκή μπλούζα και τζιν παντελόνι.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των διασήμων που έχουν εμβολιαστεί για κορωνοϊό είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Άγγελος Μπασινάς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ