TV & Media

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Φήμες ότι είναι έγκυος - Τι είπε ο Δημητρίου

Η απίστευτη ατάκα του όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Σπύρος Δημητρίου απαντά στις φήμες ότι η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι έγκυος και μιλά για την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν.

Για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τη γυναίκα της ζωής του, μίλησε ο Σπύρος Δημητρίου. Ο γνωστός δικηγόρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Δημητρίου αναφέρθηκε στην πρώτη του συνάντηση με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και στον γάμο τους στις Σπέτσες. Απάντησε επίσης στις φήμες για το αν τελικά η σύζυγός του είναι έγκυος.

«Και με ένα παιδί μπορείς να ευχαριστηθείς. Δεν νομίζω ότι σε περιορίζει» ανέφερε, εκφράζοντας την επιθυμία του να γίνει πατέρας. Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες ότι ο γάμος στις Σπέτσες έγινε πολύ σύντομα επειδή η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι έγκυος. «Από ό,τι βλέπεις μέχρι τώρα δεν… Μακάρι να ήταν έτσι».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις Σπέτσες τον περασμένο Οκτώβριο. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή.

Σπύρος Δημητρίου για Ελεονώρα Ζουγανέλη - Το βράδυ που συναντήθηκαν για πρώτη φορά και η ατάκα που της είπε

Για το πώς γνωρίστηκαν με τη γυναίκα του είπε: «Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ (Μπαλτζή) και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Άλλο που δεν ήθελα στη φάση που ήμουν. Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: "Για να μην μακρυγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις"».

Και συνέχισε: «Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά».

«Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους» κατέληξε ο Σπύρος Δημητρίου για την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις