- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Γιάννης Καπετάνιος: Κοιμόμουν για να ξεχνάω την πείνα μου
Εξομολογήθηκε πως υπήρχαν περίοδοι που δεν είχε λεφτά για φαγητό
Για δύσκολα Χριστούγεννα και εποχές που δεν είχε χρήματα ούτε για φαγητό, μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος
Ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος μίλησε για τα δύσκολα Χριστούγεννα που πέρασε στο παρελθόν, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πως υπήρχαν περίοδοι που δεν είχε λεφτά για φαγητό κι έτσι έπεφτε για ύπνο, προκειμένου να ξεχάσει την πείνα και τα προβλήματά του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δύσκολα Χριστούγεννα ήταν τότε που μικρός είχα αρρωστήσει, την περίοδο που μαζεύαμε ελιές στο χωριό, κι ήμουν τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι, σ’ ένα δωμάτιο. Είχα πάθει ηπατίτιδα. Ήμουν 15 χρονών τότε. Αρρώστησα Νοέμβριο και βγήκα από το σπίτι το Πάσχα. Μόλις βγήκα από το σπίτι, ήμουν πιο παχύς και πιο ψηλός, δεν με γνώριζε κανένας, γιατί πριν ήμουν σαν καλαμάκι αδύνατος. Το παρατσούκλι μου ήταν “καλάμι”, έτσι με φώναζαν τα παιδιά για να με πειράξουν. Είχα πολύ αδύνατα πόδια. Έμεινα τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι, έτρωγα τα καλύτερα, δεν αισθανόμουν τίποτα, αλλά έπρεπε να μείνω μέσα απομονωμένος. Μιλάμε για τη δεκαετία του ’70. Ευτυχώς εξαλείφθηκε, κι ούτε είχα ποτέ πρόβλημα».
Παράλληλα, ο Γιάννης Καπετάνιος ανέφερε ότι την περίοδο που ήταν στο θέατρο Τέχνης, κοιμόταν πολλές ώρες για να ξεχάσει την πείνα του. «Κοιμόμουν πολλές ώρες, κι όταν κοιμάσαι δεν πεινάς. Έπεφτα για ύπνο για να μην σκέφτομαι τι θα κάνω, να μην έχω προβλήματα, να περνάει η ώρα, η μέρα. Έπειτα ξυπνούσα και πάντα έβρισκα τι θα κάνω. Η μεγαλύτερη συντροφιά είναι το διάβασμα, ούτε η τηλεόραση, ούτε η εικόνα».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.