TV & Media

Αννέτα Καββαδία: Η μονιμοποίηση στην ΕΡΤ και ο Πάνος Χαρίτος

Για «πιστοποιητικά φρονημάτων» κάνει λόγο η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και «ξεχνά» το παρελθόν, σύμφωνα με τη στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αννέτα Καββαδία
Αννέτα Καββαδία © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η στήλη «Θεωρείο» στην Καθημερινή σχολιάζει την ανάρτηση της Αννέτας Καββαδία για τον τρόπο που αντέδρασε στο «κόψιμο» εκπομπής του Πάνου Χαρίτου στην ΕΡΤ.

Στην Αννέτα Καββαδία είναι αφιερωμένη η στήλη «Θεωρείο» της Καθημερινής με αφορμή το tweet που έκανε για το «κόψιμο» της εκπομπής του Πάνου Χαρίτου στην ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων η πρώην βουλευτής Β΄ Αθηνών, εκλεγμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ, είχε επισημάνει: «Αν δεν κατέχεις πιστοποιητικά γαλάζιων φρονημάτων, δεν έχεις τύχη».

Κάνοντας λόγο μάλιστα για «αλαζονεία των"άριστων" που νομίζουν ότι είναι αιώνιοι σε αυτές τις θέσεις». Η στήλη «Θεωρείο» χαρακτηρίζει «επιθετικό και υποκριτικό» το tweet, παρουσιάζοντας ορισμένα γεγονότα που φαίνεται να «ξέχασε» η Αννέτα Καββαδία όταν έκανε τις καταγγελίες για «γαλάζιο πογκρόμ», κατηγορώντας τη νυν διοίκηση ότι «απαξιώνει,υποτιμά και (νομίζει ότι) φιμώνει». Αναλυτικά:

«Με αφορμή το τέλος της εκπομπής του Πάνου Χαρίτου από την ΕΡΤ, πολλοί είδαν φως για κομματική σπέκουλα. Όπως η Αννέτα Καββαδία, που έκανε το πιο επιθετικό tweet μιλώντας για πιστοποιητικά "γαλάζιων" φρονημάτων. Επιθετικό, αλλά ταυτόχρονα υποκριτικό, και θα σας πω γιατί. Όχι, δεν είναι πως η ίδια μπήκε στο ραδιομέγαρο επί ΝΔ το 2004. Είναι η συνέχεια.

» Το 2013 η κ. Καββαδία κινήθηκε δικαστικά κατά της ΕΡΤ για να μονιμοποιηθεί. Η υπόθεση εκδικάστηκε το 2017 και δικαιώθηκε. Όμως, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η ΕΡΤ άσκησε έφεση στην απόφαση -όχι μόνο στη δική της αλλά και άλλων-, μια έφεση που η σημερινή "γαλάζια" διοίκηση σταμάτησε ώστε κανείς να μην την κατηγορήσει πως είναι μέσο εξόδου με βάση τα κομματικά φρονήματα.

 

 

» Έτσι η Καββαδία, μόλις έχασε τη βουλευτική έδρα, επανήλθε κανονικά και με τον νόμο στο μέγαρο και αποσπάστηκε λίγο μετά στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάπως έτσι σήμερα, ούσα υπάλληλος της ΕΡΤ, ασκεί κριτική για κομματικά φρονήματα. Και για να ξέρετε την πραγματικότητα. Στον Π. Χαρίτο έγινε πρόταση να παραμείνει στο δυναμικό του καναλιού, ως μέλος άλλης εκπομπής. Και η πρόταση δεν έγινε δεκτή. Τόσο απλά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ