TV & Media

Ελένη Ψυχούλη: Το συγκινητικό αντίο στον Εμμανουήλ Κουτσουρέλη

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ελένη Ψυχούλη με τον Εμμανουήλ Κουτσουρέλη
Η Ελένη Ψυχούλη με τον Εμμανουήλ Κουτσουρέλη © Facebook / Eleni Psyhouli

Ελένη Ψυχούλη: Η συγκινητική ανάρτησή της για τον θάνατο του ραδιοφωνικού παραγωγού, Εμμανουήλ Κουτσουρέλη.

Με μία συγκινητική ανάρτησή της στο Facebook η Ελένη Ψυχούλη αποχαιρετά τον στενό της φίλο και πρώην συνεργάτη, Εμμανουήλ Κουτσουρέλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 62 ετών.

Με τον Εμμανουήλ Κουτσουρέλη, τον «αδελφός» της, όπως τον αποκαλεί στο δικό της «αντίο», υπήρξαν συνιδιοκτήτες του «Bee» στου Ψυρρή. Η Ελένη Ψυχούλη αναφέρεται στα 34 χρόνια της γνωριμίας τους και όλα όσα μοιράστηκαν τα χρόνια της φιλίας τους. 

Η ανάρτηση της Ελένης Ψυχούλη για τον θάνατο του Εμμανουήλ Κουτσουρέλη

«Αντίο αδελφέ μου Emmanouil Koutsourelis
Σ' αυτό το ταξίδι θα ταξιδέψεις ανάλαφρος. Χνάρια από 34 χρόνια που μοιραστήκαμε, θα μείνουν όλα εδώ. Τα γράμματά σου στα καπάκια των cd, οι μουσικές από τα πάρτι μας, η θέα από τα σπίτια των διακοπών μας, τα μονοπάτια που περπατήσαμε, ο ουρανός πάνω από τη γέφυρα του Καΐρου όταν πρωτοσυναντηθήκαμε, χιλιάδες αναμνηστικά ταξιδιών στα συρτάρια, ο κήπος της Πλατανιάς, οι καυγάδες μας που πάντα αργούσες στα ραντεβού,
τα κορίτσια που αγάπησες και σε ερωτεύτηκαν, σημάδια σου στην ψυχή του βαφτισιμιού σου, γέλια και διαφωνίες, συνωμοσίες και πείσματα, το bee, η συνταγή της βασιλόπιτας, η γεύση από τα μακαρόνια με κιμά που μας μαγείρευες, ένα κερί σ ένα ξωκκλήσι και μια ευχή να τα καταφέρεις 14 χρόνια πριν που μας απείλησες ότι θα φύγεις, το θαύμα, το θαύμα που δεν αξιώθηκες μια δεύτερη φορά. Το αλφάβητο της Φιλίας που συλλαβήσαμε μαζί, λαμπερή γραμματοσειρά να μας φωτίζει εκεί που δεν θα κάνει ποτέ σκοτάδι», έγραψε η Ελένη Ψυχούλη. 

 

Αντίο αδελφέ μου Emmanouil Koutsourelis Σ αυτό το ταξίδι θα ταξιδέψεις ανάλαφρος. Χνάρια από 34 χρόνια που...

Δημοσιεύτηκε από Eleni Psyhouli στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

 

«Τρίτο Πρόγραμμα»: Η ανάρτηση στο facebook και η είδηση για τον θάνατο του Εμμανουήλ Κουτσουρέλη

«Αποχαιρετώντας τον Εμμανουήλ Κουτσουρέλη. Η Ελληνική Ραδιοφωνία και ιδιαίτερα το Τρίτο Πρόγραμμα αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον Εμμανουήλ Κουτσουρέλη, που επί σειρά ετών τίμησε τα μικρόφωνα του Τρίτου, με εκπομπές υψηλής αισθητικής.
Ο Εμμανουήλ Κουτσουρέλης, δημιουργικός και ευφάνταστος, με πλήρη επίγνωση του ραδιοφώνου ως μέσου πολιτισμού, καλλιέργησε τη ραδιοφωνική παιδεία και την απόλαυση της ραδιοφωνικής ακρόασης. Πολύτιμος φίλος και συνεργάτης θα λείψει από όλους τους συναδέλφους, αφήνοντας πίσω του, δυσαναπλήρωτο κενό. Από σήμερα είμαστε φτωχότεροι.
Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το ευγενικό του χαμόγελο». 

 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗ Η Ελληνική Ραδιοφωνία και ιδιαίτερα το Τρίτο Πρόγραμμα αποχαιρετά με θλίψη και...

Δημοσιεύτηκε από Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ