TV & Media

Σάκης & Απόστολος Ρουβάς: Πού διαφέρουν και πού μοιάζουν

Όλα όσα ξέρουμε για τον μικρότερο αδερφό του Σάκη Ρουβά

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rouvas.jpg
Σάκης Ρουβάς - Απόστολος Ρουβάς © Ιnstagram/Sakis Rouvas - Screenshot Mega

O αδερφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος Ρουβάς, συμμετέχει φέτος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega ως μάγειρας

O Aπόστολος Ρουβάς, ο μικρότερος αδερφός του Σάκη Ρουβά, έχει συνηθίσει να τον μπερδεύουν λόγω ομοιότητας στην εμφάνιση με τον διάσημο αδερφό του. Τα δύο αδέρφια έχουν και άλλες ομοιότητες. Εσωστρεφείς, αρκετά συνεσταλμένοι και οι δύο καλοί στον αθλητισμό. Φέτος, πλέον ο Απόστολος Ρουβάς είναι μάγειρας στην τηλεοπτική πρωινή εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη», άρα έχει γίνει αρκετά γνωστότερος.  

Το επίθετο «Ρουβάς» έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση των ιθυνόντων του Μεγάλου Καναλιού να εμπιστευθούν έναν νέο μάγειρα χωρίς πτυχίο μαγειρικής  ωστόσο ο Απόστολος Ρουβάς δείχνει να μην επαναπαύεται στο όνομα του.

Στο παρελθόν έχει κάνει διάφορα επαγγέλματα -καπετάνιος σε τουριστικά σκάφη, τυπογράφος, υπάλληλος σε εταιρεία εισαγωγής ρούχων, μετρ σε μπαρ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Σήμερα, τα δύο αδέρφια παραμένουν αρκετά δεμένα μεταξύ τους και προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί, πηγαίνοντας για τρέξιμο και χειμερινό κολύμπι ενώ ακολουθούν μια αυστηρά υγιεινή διατροφή με τον Απόστολο να φτιάχνει ακόμη και στα ανίψια του, γλυκά χωρίς ζάχαρη . Όταν οι υποχρεώσεις το επιτρέπουν, ο Σάκης ασχολείται με την ποδηλασία και την κηπουρική ενώ ο κατά πέντε χρόνια νεότερός του, Απόστολος με τις πολεμικές τέχνες και τους λάτιν χορούς.

Ο Σάκης Ρουβάς όπως ξέρουμε είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος πατέρας. Ο Απόστολος; Το μυστήριο το έλυσε πρόσφατα ο ίδιος, καλεσμένος στην εκπομπή της  Ναταλίας Γερμανού, όπου δήλωσε εργένης. «Είμαι μόνος μου. Το κομμάτι της οικογένειας με ενδιαφέρει, αλλά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένο. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους». Λέγεται ότι πριν κάποια χρόνια ο Απόστολος Ρουβάς έφτασε πολύ κοντά στον γάμο ο οποίος όμως, δεν προχώρησε για άγνωστο λόγο. Στην ίδια συνέντευξη, ερωτώμενος για τον Σάκη Ρουβά και πώς αυτός είδε την τηλεοπτική του παρουσία στο πρωινό του MEGA, αρκέστηκε να απαντήσει πως «όλη η οικογένεια έχει χαρεί με αυτό που μου συμβαίνει».

Α, υπάρχει και μια διαφορά που ξεχάσαμε να αναφέρουμε. Ο Σάκης είναι δεξιόχειρας, ο Απόστολος κυρίως αριστερόχειρας. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ