TV & Media

Πηγή Δεβετζή για κορωνοϊό: Έχουν εμφανιστεί τα πρώτα συμπτώματα

«Αρχίζω να χάνω λίγο τη γεύση μου, έχω και λίγο βήχα»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό και αναφέρθηκε στα πρώτα συμπτώματα της Covid-19 που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Η Πηγή Δεβετζή διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και έχει μπει σε αυτο-απομόνωση. Σε δηλώσεις της η διάσημη αθλήτρια γνωστοποίησε ότι τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού έχουν εμφανιστεί.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2020 στην τηλεοπτική εκπομπή  «Ευτυχείτε», η Ολυμπιονίκης του τριπλούν αναφέρθηκε στο πώς εξελίσσεται η πορεία της υγείας της.

«Είμαι καλά, αλλά αρχίζουν τα συμπτώματα και εμφανίζονται σιγά σιγά και είναι όντως αυτά που ακούμε» ξεκαθάρισε η Πηγή Δεβετζή. Και πρόσθεσε: «Είχα την πρώτη μέρα δέκατα. Ξεκίνησα από 37.2, έφτασα μέχρι 38, αλλά είχα κάνει γυμναστική και σκέφτηκα ότι υπερθερμάνθηκε το σώμα μου και είναι φυσιολογικό. Δύο μέρες πριν είχα πονοκέφαλο και κράτησε τέσσερις συνεχόμενες μέρες».

«Μίλησα με τον γιατρό μου και πήγα για το τεστ που βγήκε θετικό. Κατευθείαν ενημέρωσα, και είναι ατομική μας ευθύνη αυτό, ειδικά εμείς που είμαστε πρόσωπα αναγνωρίσιμα» τόνισε επίσης η Πηγή Δεβετζή που διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

«Τα συμπτώματα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι αρχίζω και χάνω λίγο τη γεύση μου και έχω και λίγο βήχα. Αυτά είναι τα συμπτώματα προς το παρόν. Σε γενικές γραμμές το περνάω ήπια, το περνάω στο σπίτι μου, πυρετό δεν έχω καθόλου» κατέληξε η διάσημη αθλήτρια του τριπλούν.

Πηγή Δεβετζή: Το μήνυμά της για τον κορωνοϊό στο Instagram

Νώρίτερα, σε ανάρτηση της στο Instagram, η Πηγή Δεβετζή είπε για τον κορωνοϊό και την περιπέτεια της υγείας της:

«Όλοι μας πρέπει να έχουμε ατομική και συλλογική ευθύνη για να βγουμε υγιείς και ζωντανοί από όλη αυτή την μάστιγα που θερίζει τον πλανήτη μας! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για την συμπαράσταση τις ευχές σας, τα μηνύματα σας και τα τηλέφωνα σας, είμαι ευγνώμων που τουλάχιστον θα περάσω αυτή την κατάσταση ελαφριά χωρίς να βρίσκομαι μέσα σε κάποιο νοσοκομείο όπως είναι κάποιοι συνάνθρωποί μας».

«Εύχομαι σε όλους αυτούς που έχουν χτυπηθεί μαζί με εμένα από τον COVID-19 να βγούμε νικητές» πρόσθεσε στο post που έκανε στο Instagram για τον κορωνοϊό η Πηγή Δεβετζή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ