TV & Media

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Κατερίνας Παναγοπούλου από το STAR

Οι χαλαρές στιγμές από τα παρασκήνια των κεντρικών δελτίων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ξεκινά τη συνεργασία της με το MEGA - Το αποχαιρετιστήριο βίντεο με τις χαλαρές στιγμές με τα παρασκήνια των κεντρικών δελτίων του STAR

Χθες βράδυ εκφώνησε το τελευταίο της δελτίο στο STAR η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα πήρε μεταγραφή για το δελτίο του MEGA.

Μάλιστα ενώ εδώ και 10 μέρες τα δυο κανάλια STAR και MEGA την είχαν αποχαιρετήσει και υποδεχτεί αντίστοιχα, συνέχισε μέχρι και την τελευταία ημέρα του Αυγούστου να εκφωνεί το κεντρικό δελτίο του STAR.

Λίγες μέρες πριν μάλιστα είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με χαλαρές στιγμές από τα παρασκήνια των κεντρικών δελτίων του STAR, το οποίο έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες προβολές.

Μετά και τη σημερινή επίσημη ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το STAR, η Κατερίνα Παναγοπούλου από αύριο θα βρίσκεται στο Μεγάλο Κανάλι, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βγει και στον αέρα του δελτίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν είπα κάτι αυτό το διάστημα μέχρι όλα να ανακοινωθούν θεσμικά από τα δυο αγαπημένα κανάλια -το ένα από το οποίο αποχωρώ και το άλλο στο οποίο με υποδέχτηκαν. Πάντα ήμουν υπέρ της θεσμικής αντιμετώπισης των καταστάσεων και η παρούσα κατάσταση μου απέδειξε πως όταν κάτι πραγματικά θες να κρατηθεί μυστικό, κρατιέται ως το τελευταίο λεπτό! Ταυτόχρονα ανέκαθεν ήμουν εναντίον των συζητήσεων με τρίτους των προτάσεων, της διαφήμισης των μεταγραφών και της υπερπροβολής. Αν και νιώθω λίγο ποδοσφαιριστής με τους τίτλους «μεταγραφή της Κατερίνας Παναγοπούλου» θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και τα συγκινητικά λόγια, να υποσχεθώ ότι θα βάλω τα δυνατά μου στο νέο στοίχημα του MEGA στο οποίο πιστεύω με πάθος και να αποχαιρετήσω με συγκίνηση το STAR και τους εκπληκτικούς ανθρώπους που έγιναν οικογένειά μου. Και που όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που φτιάξαμε ... περάσαμε... υπέροχα ! Πίσω βέβαια από τα γέλια που θα δείτε στα 3 λεπτά του βίντεο, κρύβονται αγωνίες, άγχη ένταση και πολύ σκληρή δουλειά από όλους. Αυτή την τελευταία εβδομάδα Δευτέρα έως Παρασκευή θα είμαστε καθημερινά μαζί στο κεντρικό δελτίο του STAR, ενώ το ΣΚ θα έχουμε τριπλό τελευταίο ραντεβού και θα είμαστε μαζί και στο μεσημεριανό και στο απογευματινό και στο κεντρικό δελτίο, για να κλείσουμε χορτασμένοι.. Καλή μας σεζον?❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Panagopoulou (@katpanagopoulou) στις