TV & Media

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ο Φώτης Κουβέλης της Κρήτης

Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα του πρώτου «Love it»

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
love-it-ioanna-maleskoy.jpg

O Βαγγέλης Περρής είδε το «love it» και καταγράφει τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ.

▪️«Αυτό το σπίτι δεν είναι σαν τα άλλα. Αυτό το σπίτι διαφέρει», ήταν τα λόγια με τα οποία ξεκίνησε την εκπομπή της η διαφημιζόμενη σαν «Μενεγάκη της Κρήτης». Αναφερόταν σε ένα σπίτι που διέθετε καναπέ, κουζίνα και χώρο για μακιγιάζ. Ήταν δηλαδή ακριβώς σαν τα άλλα.   

▪️«Καλή επιτυχία, Κατερίνα», έδωσε κουράγιο στη νέα τηλεπαρουσιάστρια του Σκάι ο βετεράνος του καναπέ Παναγιώτης Χατζηδάκης. Απευθυνόταν στην Ιωάννα Μαλέσκου.

img_0387.jpg


▪️Μέσα σε 20 λεπτά η παρουσιάστρια Ιωάννα είπε 27 φορές τη λέξη «καρδιά» και 43 την λέξη «αγάπη».

▪️Οι συμμετέχοντες στο πάνελ έκαναν ότι και οι υπόλοιποι συνάδελφοι τους. Ύμνησαν το πρόγραμμα του σταθμού που τους φιλοξενεί και χόρευαν πριν και μετά το διαφημιστικό διάλειμμα. Τα προσόντα τους είχαν εκτιμηθεί σε ατελείωτα κάστινγκ.

▪️Πολλά τεράστια δόντια που λαμποκοπάνε.

▪️Συγκινητική η προσπάθεια της νέας παρουσιάστριας να διαφοροποιηθεί από τις παλιές συναδέλφους της λέγοντας ψαγμένες λέξεις και προτάσεις: «Η προσωπικότητα τους είναι πολυσχιδής», «η ζωή έχει διακυμάνσεις», «πολύ όμορφος ο τόπος μας και πολύ ωραίοι οι άνθρωποι του», «η Κύπρος έχει ωραίους ανθρώπους», «πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι», κλπ.

img_0385.jpg


▪️Τέτοια ευγλωττία είχαμε να απολαύσουμε από την εποχή που έκανε δηλώσεις ο Φώτης Κουβέλης.

▪️Η θεματολογία της εκπομπής στην ουσία αποτελει ένα μεγάλο trailer των εκπομπών του Σκάι. Είδαμε αποσπάσματα από το «Big Brother» που μεταδόθηκε, τις «8 Λεξεις», την νέα εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, το «My style rocks», Το «Big Brother»που θα μεταδοθεί, απευθείας σύνδεση με το σπίτι του «Big Brother» (κάναν  ηλιοθεραπεία), ενώ κεντρικός καλεσμένος ήταν ο παρουσιαστής του «Big Brother» Χάρης Βαρθακούρης.

img_0388.jpg


▪️«Την επόμενη φορά να μας παίξεις κιθάρα» πρότεινε στον Χάρη Βαρθακούρη ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. «Δεν παίζω κιθάρα»  απάντησε εκείνος. Δύο στα δύο για τον συμπαθέστατο συμπαρουσιαστή.

▪️Η εντελώς διαφορετική εκπομπή είχε και προτάσεις βαψίματος για να μη φαίνονται οι μαύροι κύκλοι στα μάτια. Ακόμη και ο πιο άσχετος τηλεθεατής, μετά από τόσα ίδια θέματα που έχει παρακολουθήσει, γνωρίζει πόσο απαραίτητη είναι η καλή ενυδάτωση πριν από το μακιγιάζ.

▪️Πολλά υποκοριστικά. Οι προτάσεις ήταν προτασούλες, η καρδιά καρδούλα και τα tips τιψάκια!

▪️Χαρη στο «Love it» μάθαμε ότι η Ηλιάδη βρέθηκε θετική στον κορωνοιό και ότι Πρεζεράκου τραυματίστηκε από μία προπέλα. Ήταν ειδήσεις που οι περισσότεροι είχαν ξεχάσει γιατί τις είχαν ακούσει πριν από κάνα μήνα.

img_0389_1.jpg


▪️Άλλη σημαντική -διαφορετική- πληροφορία: Ο Δασκουλίδης ανέβαλε το γάμο του.

▪️Το βίντεο με τον Τάκη Ζαχαράτο ήταν η καλύτερη στιγμή της εκπομπής. Στο τέλος ο σόουμαν απευθύνθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου μιμούμενος τη φωνή της Ελένης Μενεγάκη.

▪️Η αυθεντική Ελένη Μενεγάκη πρέπει να πέρασε ένα από τα πιο ήσυχα μεσημέρια της ζωής της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ