TV & Media

Η Κατερίνα Παναγοπούλου στο δελτίο του MEGA από το STAR

Μεγάλη τηλεοπτική μεταγραφή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου στο δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA - Παρουσίαζε το κεντρικό δελτίου του Star από το 2018.

Από την οικογένεια του Star σε αυτή του MEGA μετακόμισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου.

Το MEGA με ανακοίνωσή του καλωσόρισε την Κατερίνα Παναγοπούλου στο δυναμικό του ενημερωτικού τομέα. Όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου:

«Το Mega είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας από την 1 Σεπτεμβρίου με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία με την παρουσία της θα ενισχύσει τον ειδησεογραφικό τομέα του καναλιού. Καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα»

Η δημοσιογράφος παρουσίαζε από τον Ιανουάριο του 2018 το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου στο STAR, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του STAR (που είχε προηγηθεί λίγη ώρα πριν του MEGA) το «διαζύγιο» με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ήταν «κοινή συναινέσει» – Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του:

«Το Star ανακοινώνει επίσης τη λήξη, κοινή συναινέσει, της συνεργασίας με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου από 1η Σεπτεμβρίου. Την ευχαριστεί για τη γόνιμη παρουσία της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Για την αναπλήρωση της θέσης της το κανάλι προχώρησε σε μία «εσωτερική» μετακίνηση, τοποθετώντας τον δημοσιογράφο Σπύρο Λάμπρου από τον ALPHA, καθώς τα δυο κανάλια ALPHA - STAR ανήκουν στην ίδια ιδιοκτησία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ