TV & Media

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγινε ξανά πατέρας

Η φωτογραφία και το μήνυμά του στο Facebook

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπάτιος Πατμάνογλου και η σύζυγός του Εμμανουέλα
Υπάτιος Πατμάνογλου και η σύζυγός του Εμμανουέλα © facebook

Την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του δημοσίευσε στα social media ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ευτυχής που έγινε ξανά πατέρας

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγινε ξανά πατέρας. Η σύζυγός του Εμμανουέλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του.

«Κύριε Ιησού Χριστέ Υιε του θεού και Υπεραγία θεοτόκε σας ευχαριστώ που εισακούσατε τις προσευχές μου…. Κομάντο μου καλώς ήρθες στον Κόσμο», έγραψε ο ευτυχισμένος μπαμπάς στην λεζάντα της ανάρτησής του.

ipatios.jpg

Tον Φεβρουάριο του 2017, η τότε σύζυγός του Υπάτιοu Πατμάνογλου, Αποστολία και ο ανήλικος γιος τους Παύλος βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ το αυτοκίνητό τους ήταν νόμιμα σταθμευμένο σε ειδικό χώρο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Όλα συνέβησαν όταν η Porsche που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ξέφυγε της πορείας της και συγκρούστηκε με το όχημα του Υπάτιου Πατμάνογλου. Εκείνος και συγγενικά πρόσωπα διεκδίκησαν αποζημίωση συνολικά 4κ. ευρώ, αλλά τελικά το δικαστήριο αποφάσισε πως θα λάβουν 1,2 εκ. ευρώ.

Eνάμιση χρόνο μετά ο Υπάτιος Πατμάνογλου άνοιξε μία νέα σελίδα στη ζωή του καθώς παντρεύτηκε την 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή και το Φεβρουάριο του 2019 απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Λίγο μετά τον τοκετό ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός στα social media, αναφέροντας πως σήμερα μαζί με την κόρη του γεννήθηκε και εκείνος. 

«Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι εγώ.... Πίστη στον Θεό υπομονή, επιμονή, αγάπη στον πλησίον και το θαύμα δεν αργεί να έρθει.... Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας». 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ