TV & Media

Οι REC μέσα στο Yacht που νοικιάζεται 640 χιλιάδες την εβδομάδα

Έχουν κότερο και πάνε μια βόλτα...

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
REC - TRELA MOU | OFFICIAL MUSIC VIDEO 4K

Αν θέλεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις μια βόλτα με το Mega Yacht 72 μέτρων που νοικιάζεται αντί 640.000 δολαρίων την εβδομάδα. Δες τους REC.

Σε ένα καλοκαίρι που όλα είναι πρωτόγνωρα, οι REC αφήνονται στη μαγεία της πρώτης φοράς και τραγουδούν «Τρέλα μου». Και μιας και βρήκαν κότερο πήγαν και μια βόλτα…

Για την ακρίβεια για τις ανάγκες του νέου video clip τους, ο Άρης αποφασίζει να τρέξει με μια DUCATI Scrambler στην έρημο νιώθοντας την αδρεναλίνη του να ξεφεύγει από τα «επιτρεπόμενα» όρια αλλά και να βιώσει την απόλυτη αυτάρκεια σε ένα απομονωμένο νησί με μόνη παρέα τα αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού. Και όσο εκείνος, ξεπερνά τον εαυτό του, η Ξένια μπλέκεται σε ένα υδάτινο παραμύθι! Αφήνει τον βυθό που φαίνεται να είναι ο «φυσικός» της χώρος και συναντιέται με τον Mike σε ένα καλοκαιριού του όνειρο. Το σκηνικό όμως δεν είναι το συνηθισμένο! Ένα Mega Yacht 72 μέτρων, που έχει φιλοξενήσει προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης με κόστος ενοικίασης περισσότερα 640.000 δολάρια την εβδομάδα, γίνεται το location που η πιο μεγάλη τρέλα τους παίρνει σάρκα και οστά.

Οι REC, δηλαδή ο Άρης Λουμάκης, η Ξένια και ο Mike πιστεύουν πως αυτό το καλοκαίρι επιτρέπονται όλα και παρασύρονται στην ορμή ακόμα και της πιο τρελής ιδέας που είχαν.

Mega Yacht
Mega Yacht

Mega Yacht
Mega Yacht

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ