TV & Media

Ιωαννίδης: Το άνοιγμα των εστιατορίων θα αποτρέψει τον συνωστισμό

«Ο κόσμος έχει στερηθεί την έξοδο»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

​Αποτρεπτικά σε φαινόμενα συνωστισμού, που είδαμε σε πλατείες, θα επιδράσει η επαναλειτουργία των εστιατορίων, εκτίμησε ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης.

Πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της εστίασης και ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για το πώς θα διαχειριστεί εκείνος στο εστιατόριό του τη νέα κατάσταση, εκτιμώντας πως το άνοιγμα των εστιατορίων, των καφέ και των μπαρ θα επιδράσει θετικά στο να αποτραπούν φαινόμενα συνωστισμού.

«Είμαστε ακόμα στην οργάνωση. Είμαστε στις προετοιμασίες. Το δικό μας μαγαζί ανοίγει την 1η Ιουνίου.  Αλλάζουμε κάποια δεδομένα για να είμαστε και οικονομικά καλά, θα δουλεύουμε και μεσημέρι, αλλά και 7 μέρες την εβδομάδα, ώστε να κρατήσουμε όλο το προσωπικό και να μπορεί να εξυπηρετείται και ο κόσμος» δήλωσε ο κριτής του MasterChef.

Έπειτα από σχετική ερώτηση ο Πάνος Ιωαννίδης εκτίμησε πως ο κόσμος το έχει ανάγκη να βγει έξω έπειτα από δύο και πλέον μήνες, λέγοντας: «Υπάρχουν κρατήσεις, ο κόσμος έχει στερηθεί την έξοδο».

Για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει η κατάσταση, ανέφερε: «Υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις, ακόμα και στο σέρβις θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, θα έχουν γάντια και μάσκες. Οι κατάλογοι θα είναι μιας χρήσης. Περιμένουμε κάποιον ειδικό για να μας δώσει κάποιες κατευθύνσεις».

Κλείνοντας, ο Πάνος Ιωαννίδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ανοίγοντας τα μαγαζιά θα λειτουργήσει θετικά στο ζήτημα του συνωστισμού, καθώς «η κίνηση του κόσμου θα είναι ελεγχόμενη».

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ