Μέρι Κέιτ Όλσεν-Ολιβιέ Σαρκοζί: Χώρισε το πιο «γκροτέσκ» ζευγάρι
Διαζύγιο έκτακτης ανάγκης - «Με πετάει από το σπίτι εν μέσω πανδημίας», λέει η 33χρονη Αμερικανίδα
Μαίρη Κέιτ Όλσεν - Ολιβιέ Σαρκοζί: Διαζύγιο «έκτακτης ανάγκης» για ένα πολύ αταίριαστο ζευγάρι.
Η Μέρι Κέιτ Όλσεν και ο Ολιβιέ Σαρκοζί χωρίζουν μετά από πέντε χρόνια γάμου, μια ένωση και συμβίωση «γκροτέσκ και παράξενη» από την αρχή της, όπως λένε άνθρωποι κοντά στο πρώην ζεύγος. Ο Ολιβιέ είναι ο ετεροθαλής αδελφός του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί. Η Μέρι Κέιτ Όλσεν μαζί με τη δίδυμη αδελφή της Άσλεϊ ήταν από τα παιδιά-σταρ της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος. Η σχέση της ήταν μια κάτι που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει, όπως αναφέρει η Daily Mirror. Έχουν 17 χρόνια διαφοράς και επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους εν μέσω πανδημίας.
Η πρώτη σύζυγος του Ολιβιέ Σαρκοζί ήταν αυτή που πρώτη χαρακτήρισε την εν λόγω σχέση «γκροτέσκ». «Αυτή η ένωση δεν είναι σωστή. Είναι κάτι το γκροτέσκ», είχε δηλώσει στο «National Enquirer» η Σαρλότ Σαρκοζί. Τα γαλλικά ΜΜΕ αποκαλούσαν τον Ολιβιέ Σαρκοζί «μικρό Γάλλο εραστή» παρά το γεγονός ότι η διαφορά ύψους με την «πετίτ» Αμερικανίδα πρώην αγαπημένη του ήταν μεγάλη και τόσο εμφανής που κάθε φορά σχολιαζόταν.
Η 33χρονη ισχυρίζεται σε νομικά έγγραφα, σύμφωνα με το Page Six, ότι ο 50χρονος Γάλλος τραπεζίτης θέλει να την πετάξει έξω από το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Όλσεν υπέγραψε την αίτηση διαζυγίου στις 17 Απριλίου, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι ο γάμος της έχει τελειώσει και η σχέση τους έχει καταστραφεί ανεπανόρθωτα, αναφέρει η ίδια σε έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Όταν πήγε όμως να υποβάλλει την αίτηση την ενημέρωσαν ότι τα δικαστήρια της πόλης δεν δέχονταν εκείνη την περίοδο αιτήσεις διαζυγίου. Τώρα η ίδια ζητάει να της επιτραπεί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου έκτακτης ανάγκης, με το δικαιολογητικό ότι ο σύζυγός της τερμάτισε τη μίσθωση του σπιτιού τους στη Νέα Υόρκη, χωρίς τη συγκατάθεση της ίδιας.
«Αυτή η αίτηση κατατίθεται ως επείγουσα επειδή ο σύζυγός μου περιμένει να μετακομίσω από το σπίτι μας τη Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, την ώρα που στην Νέα Υόρκη έχουν παγώσει τα πάντα λόγω της Covid-19», αναφέρει χαρακτηριστικά. H πρώην ηθοποιός και νυν σχεδιάστρια μόδας αναφέρει επίσης ότι προσπάθησε να προσεγγίσει τον δικηγόρο του Σαρκοζί και τον ιδιοκτήτη της κατοικίας, ικετεύοντάς τους να την αφήσουν να μείνει εκεί τουλάχιστον μέχρι τις 30 Μαΐου. «Με τρομοκρατεί η ιδέα ότι ο σύζυγός μου προσπαθεί να μου στερήσει το σπίτι όπου ζήσαμε μαζί. Εάν τα καταφέρει, όχι μόνο θα χάσω το σπίτι μου, αλλά κινδυνεύω να χάσω και προσωπική μου περιουσία».
Σύμφωνα με την Όλσεν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν δύναται αυτή τη στιγμή να ψάξει για άλλο διαμέρισμα, αλλά ούτε και να μεταφέρει σε άλλο χώρο τα προσωπικά της περιουσιακά στοιχεία. Η 33χρονη εκφράζει ανησυχία ότι ο 50χρονος Σαρκοζί μπορεί να μεταφέρει αλλού ή και να πετάξει όχι μόνο προσωπικά της αντικείμενα αλλά και περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν μαζί στον γάμο τους.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.