TV & Media

Παρουσιάστρια σε αμόκ δεν έβαζε αντισηπτικό σε κατάστημα ρούχων

Η παίκτρια ριάλιτι έκανε άνω - κάτω την αγορά της Θεσσαλονίκης

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παρουσιάστρια έπαθε αμόκ σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης και δεν έβαζε αντισηπτικό, φωνάζοντας ότι ο κορωνοϊός είναι «μούφα» και ότι όλοι οι άλλοι είναι «πρόβατα»

Για μία ακόμη φορά, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της επισκεπτόμενη αυτή τη φορά κατάστημα ενδυμάτων στο κέντρο της πόλης.

Όταν της ζητήθηκε να βάλει αντισηπτικό στα χέρια της, ένα μέτρο που έχουν υιοθετήσει όλα τα καταστήματα στο πλαίσιο περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού, εκείνη προκάλεσε ένταση και δεν παρέλειψε να καταγράψει τη στιγμή και να τη δημοσιεύσει στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Φώναζε ότι ο κορωνοϊός είναι μούφα, χαρακτήριζε όλους τους πελάτες «πρόβατα» και βρίστηκε με τον υπεύθυνο σεκιούριτι του καταστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι στην κ. Κουσκούση είχε επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, ενώ είχε προκαλέσει και πάλι «επεισόδιο» στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, όπου τότε είχε βάλει τις φωνές στις αστυνομικές αρχές που ζητούσαν να δούνε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μετακίνησης, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που ήταν σε ισχύ.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός που έγινε ευρέως γνωστή σε όλη την Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας Shopping Star, αλλά και τη selfie της με τον αμήχανο Αλέξη Τσίπρα, έδωσε τη δική της εξήγηση για το συμβάν.

Με πληροφορίες από το thestival.gr