TV & Media

Adele: Αγνώριστη στα 32 της γιόρτασε τα γενέθλιά της (εικόνα)

Ευχαρίστησε τους φαν της και τους χάρισε μια σπάνια φωτογραφία στο Instagram

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Adele
Η Adele πριν χάσει τα 44 κιλά © EPA/ANDREW COWIE

Σπάνια φωτογραφία ανέβασε η αδυνατισμένη Adele για να γιορτάσει τα 32ά γενέθλια της ζωής της στέλντοντας μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Στις 5 Μαΐου η Adele «πάτησε» τα 32 και το γιόρτασε με μια σπάνια φωτογραφία της αδυνατισμένη εκδοχής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει χάσει έως και 44 κιλά. Φωτογραφίζεται έξω από την αυλή του σπιτιού με μαύρο μίνι εφαρμοστό φόρεμα μέσα σε στεφάνι από λουλούδια και ευχαριστεί τους followers της για τις ευχές τους. Επίσης δεν ξεχνά να αναφερθεί στην κρίση της πανδημίας ευχαριστώντας τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία της χώρας που δίνει καθημερινά τη μάχη με τον κορωνοϊό.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας για τα γενέθλιά μου. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιόρρυθμης περιόδου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πρώτους ανταποκριτές και τους εργαζόμενους στην Υγεία που μας κρατούν ασφαλείς, ενώ διακινδυνεύουμε τη ζωή τους! Είστε πραγματικά οι άγγελοι μας. 2020 εντάξει αντίο, ευχαριστώ”, σχολίασε χαρακτηριστικά η Adele κάτω από τη φωτογραφία της.

Πρόκειται για την πρώτη ανάρτηση της Adele στο Instagram μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών από το χριστουγεννιάτικο της πάρτι που άφησε τους πάντες άφωνους με τα κιλά που είχε χάσει.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ