TV & Media

Η Beyonce και ο Mr. Twitter δίνουν 6 εκ. δολάρια για τον κορωνοϊό

Η Queen Bey είπε: «Όλοι πρέπει να βοηθήσουν για να κάνουμε τη διαφορά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Beyoncé
Beyoncé / © EPA/JIMMY MORRISON

Γενναία δωρεά έξι εκατομμυρίων δολαρίων κατά του κορωνοϊού από τη σταρ της ποπ Beyonce και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter.

Η Beyonce σε συνεργία με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, προσφέρουν έξι εκατομμύρια δολάρια στην προσπάθεια για την ανακούφιση του κόσμου από την πανδημία του κορωνοϊού, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων, Press Association.

Το ίδρυμα BeyGood της σταρ της ποπ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι τα χρήματα της δωρεάς θα διατεθούν για τις ανάγκες όλων των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή της μάχης με τη νόσο Covid-19. «Οι συνέπειες της πανδημίας είναι τεράστιες και θα χρειαστεί ο καθένας μας να βοηθήσει για να κάνουμε τη διαφορά», δήλωσε η Queen Bey.

Ανάμεσα στους αποδέκτες της δωρεάς της Beyonce σε συνεργασία με την πρωτοβουλία του «SmartSmall» του Τζακ Ντόρσεϊ του Twitter είναι οργανισμοί για την ψυχική υγεία μικρών κοινοτήτων σε περιοχές όπως η Νέα Ορλεάνη, το Ντιτρόιτ, η Νέα Υόρκη και το Χιούστον, η γενέτειρα της Beyonce.

Να σημειωθεί ότι η Beyonce έχει πάρει θέση απέναντι στην πανδημία δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι ο κορωνοϊός επηρεάζει δυσανάλογα περισσότερο τις κοινότητες των Αφροαμερικανών. Η σταρ συμμετείχε επίσης στη διαδικτυακή από το σπίτι συναυλία «One World» και χαρακτήρισε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της χώρας τους «ήρωες» των ΗΠΑ. 

Το αηδόνι του αυτοκράτορα, της Λένας Πλάτωνος, στην Εθνική Λυρική Σκηνή για 10 πρωινές παραστάσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ