TV & Media

Ο «Λου» είναι ένας τέλειος «μικρός πρίγκιπας» δύο ετών

Παίζει με τις μπογιές και τον φακό της φωτογράφου μαμάς του Κέιτ Μίντλετον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Λούις
Ο πρίγκιπας Λούις γίνεται σήμερα δύο ετών © Instagram

Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει τον μικρό γιο της, πρίγκιπα Λούι, ο οποίος έχει γενέθλια και γίνεται δύο ετών.

Ο πρίγκιπας Λούις, ο μικρότερος των τριών παιδιών του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και γίνεται δύο ετών. Ο πρίγκιπας Λούις ποζάρει στον φακό της ερασιτέχνη φωτογράφου μαμάς του Κέιτ Μίντλετον παίζοντας με τις μπογιές στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Οι περήφανοι γονείς πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον ανέβασαν τα «ζωγραφιστά» πορτραίτα του μικρού πρίγκιπα στον λογαριασμό τους στο Instagram. «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ με χαρά θέλουν να μοιραστούν πέντε νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Λούι ενόψει των αυριανών γενεθλίων του», αναφέρει η ανάρτηση.

louis-3.jpg

louis.jpg


Ο δίχρονος πρίγκιπας έχει «βουτήξει» τα χέρια του στις μπογιές και εκτός από το καλλιτεχνικό του ταλέντο εκφράζει με αυτόν τον τρόπο και την επιλογή των χρωμάτων τη συμπαράσταση στους εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασίλειου που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό. Τα παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους «μένουν σπίτι» και ζωγραφίζοντας περνούν τις ώρες της καραντίνας δημιουργικά. Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι ο μεγάλος αδελφός, ετών έξι, ενώ η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα γίνει πέντε ετών τον επόμενο μήνα.

louis-2.jpg

Ο Λούις είναι ο πρίγκιπας με τις λιγότερες δημόσιες εμφανίσεις σε σχέση με τα αδέλφιά του, κυρίως λόγω ηλικίας. Η Κέιτ Μίντλετον ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και έχει γίνει οικογενειακή παράδοση να είναι αυτή η φωτογράφος των γενεθλίων των παιδιών της.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ