TV & Media

Συγκινεί η Σελίν Ντιόν: Το βίντεο για τους «ήρωες» του κορωνοϊού

Το «ευχαριστώ» από τη διάσημη τραγουδίστρια

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το συγκινητικό βίντεο της Σελίν Ντιόν για γιατρούς και νοσηλευτές που μάχονται τον κορωνοϊό
Το συγκινητικό βίντεο της Σελίν Ντιόν για γιατρούς και νοσηλευτές που μάχονται τον κορωνοϊό/@celinedion/Instagram

«Υπάρχουν πολλοί ήρωες που βρίσκονται εκεί έξω, στο πεδίο»: Το συγκινητικό μήνυμα της Σελίν Ντιόν για γιατρούς και νοσηλευτές.

Η Σελίν Ντιόν ανήρτησε βίντεο στα social media για τους «ήρωες» που μάχονται τον κορωνοϊό.

Παράλληλα, η Σελίν Ντιόν καλεί τους θαυμαστές της να τηρήσουν την οδηγία #menoumespiti.

«Οι περισσότεροι από εμάς ακολουθούμε την οδηγία να μείνουμε στο σπίτι, όμως υπάρχουν πολλοί "ήρωες" που βρίσκονται εκεί έξω, στο πεδίο. Που εργάζονται όλες τις ημέρες θέτοντας σε κίνδυνο και θυσιάζοντας τη ζωή τους για εμάς» αναφέρει εμφανώς συγκινημένη η Σελίν Ντιόν.  Και προσθέτει: «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν οικογένειες και οικείους για τους οποίους ανησυχούν, όμως πηγαίνουν στη δουλειά τους για να υπηρετήσουν (το λειτούργημά τους), να μας σώσουν».

Από την κουζίνα της η Σελίν Ντιόν λέει το δικό της «ευχαριστώ» στους επαγγελματίες υγείας, τους διασώστες, τους κοινωνικούς λειτουργούς, καθώς σε εργαζόμενους, όπως υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ και διανομείς. «Δεν θα σας ευχαριστήσουμε ποτέ αρκετά» ξεκαθαρίζει. Και συμπληρώνει: «Χαιρετίζουμε το κουράγιο σας και προσευχόμαστε. Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για την ηρωική δουλειά που κάνετε για τον κόσμο μας. Θα σας είμαστε για πάντα ευγνώμονες».

The Birds Backstage at the Ancient Theater of Epidaurus

Όπως ο Στίβι Γουόντερ, η Τζένιφερ Λόπεζ ή ο Πολ Μακάρτνεϊ, η τραγουδίστρια από το Κεμπέκ του Καναδά θα συμμετάσχει το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου 2020 στο πρόγραμμα «One World: Together At Home». Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για μια παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία που οργανώνει το κίνημα Global Citizen και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για να αποτίσουν φόρο τιμής στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Τη Σελίν Ντιόν ακολουθούν περισσότεροι από 4 εκατομμύρια χρήστες στο Instagram και 22 εκατομμύρια χρήστες στο Facebook.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates

Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό

Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ