TV & Media

Άγαμοι Θύται: σπαρταριστά σκετσάκια στο YouTube για τον κορωνοϊό

«Με τα μάτια της γιαγιάς», οδηγίες για το Πάσχα

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με τα μάτια της γιαγιάς, Άγαμοι Θύται στο You Tube
Με τα μάτια της γιαγιάς, Άγαμοι Θύται στο You Tube

Στο πρώτο επεισόδιο που ετοίμασαν οι Άγαμοι Θύται, «Με τα μάτια της γιαγιάς», ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δίνει οδηγίες για τους κινδύνους Πάσχα!

Τριάντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δημιούργησε τους Άγαμους Θύτaι. Τώρα το μουσικοθεατρικό σχήμα επανέρχεται με σκιτσάκια στο You Tube, στο Άγαμοι Θύται Chanel, με τον κορωνοϊό στο επίκεντρο της σάτιράς τους.

Στο πρώτο επεισόδιο, «Με τα μάτια της γιαγιάς», η συμπαθής «γιαγιά» δίνει οδηγίες για το Πάσχα, αφού πρώτα μιλάει με τον πάτερ και μετά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

→ Την ευχή σου, πάτερ... Είπαμε, τώρα, μέχρι να τελειώσει αυτό το ρημάδι που περνάμε εδώ!Πάτερ πώς θα ρθω στην εκκλησία Να ’ρθω να μεταλάβω;; Πάτερ, δεν καταλαβαίνεις δεν κάνει να μεταλάβω τώρα. Εντάξει αφού επιμένεις θα ’ρθεις να μεταλάβεις τον κυρ-Μήτσο δίπλα με τον κορωνοϊό, δεν βλέπω να τη βγάζει. Μετά θα μεταλάβεις κι εσύ από το ίδιο κουτάλι, και σε 14 μέρες θα ’ρθω κι εγώ εκεί!

[[{"fid":"769177","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":"Με τα μάτια της γιαγιάς - Επεισόδιο 1 - \"Οδηγίες για το Πάσχα\"","attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Σπυράκο, σε παρακαλώ, κάνε ένα καινούργιο σποτάκι, αλλά να καθίσουν σπίτι τους τα κορπόσκυλα, έτοιμοι να μπουκάρουν είναι!

Εντάξει στα διόδια, προσέχουν, δεν περνάει ούτε κουνούπι! Βρες και μες στα χωράφια να πάνε θα τους κυνηγάει ο Χαρδαλιάς με τα πολυβόλα!

Σπυράκο, Πάσχα ξε-Πάσχα, δεν με νοιάζει καθόλου.. Καθίστε στα αυγά σας... είτε κόκκινα τα βάψετε είτε ό,τι χρώμα θέλετε! Στα αυγά σας, κοπρόσκυλα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ