TV & Media

Μέγκαν και Χάρι μετακόμισαν στο Λος Άντζελες εν μέσω πανδημίας

«Χωρίζουν» και από τον Καναδά λίγο πριν από το Megxit

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν Μαρκλ, Πρίγκιπας Χάρι
Στο πιο ηλιόλουστο L.A. θα ζουν ο Χάρι και η Μέγκαν © EPA/DARREN

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι εγκατέλειψαν τον Καναδά και βρίσκονται σε απομόνωση στο νέο τους σπίτι στο Λος Άντζελες.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν βρίσκονται πια στον Καναδά και στο νησί Βανκούβερ. Εν μέσω πανδημίας το βασιλικό ζεύγος του Σάσεξ μετακόμισε στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών και σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο People δεν ξεμυτίζει από το απομονωμένο καινούργιο σπίτι του λόγω του νέου κορωνοϊού.

Η πρώην ηθοποιός και ο πρίγκιπας Χάρι πρόλαβαν να αλλάξουν σπίτι και χώρα πριν από τις 21 Μαρτίου που τα σύνορα του Καναδά με τις ΗΠΑ έκλεισαν προσωρινά και απαγορεύτηκε η μετακίνηση των πολιτών στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Η 38χρονη Μέγκαν Μαρκλ, εξάλλου, έχει ένα μεγάλο σύστημα υποστήριξης στην Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της Ντόρια Ράγκλαντ αλλά και αρκετούς από τους διάσημους φίλους της, που επισκέφθηκαν το ζευγάρι στον Καναδά. Μάλιστα, μια πηγή είχε δηλώσει προ ημερών στο People, πως η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι «ψάχνουν για σπίτι στο Λος Άντζελες». «Ο Χάρι αυτή την στιγμή έχει εστιάσει στο μέλλον του με την οικογένειά του. Θα περνούν κάποιον από τον χρόνο τους στην Καλιφόρνια. Δεν κοιτάζει πίσω».

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος έχει διαγνωστεί θετικός στον νέο κορωνοϊό και παραμένει σε απομόνωση στη Σκωτία μαζί με τη σύζυγό του, Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα. Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω πανδημίας το βασιλικό ζεύγος του Σάσεξ «χωρίζει» οριστικά από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας στις 31 Μαρτίου. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ