- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα
«Μια αληθινή επαγγελματίας δημοσιογράφος ακούραστη και συνεπής στις αρχές της»
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος της «Ελευθεροτυπίας» και της «Εφημερίδας των Συντακτών», Χαρά Τζαναβάρα.
Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα, η οποία ειδικευόταν στα ρεπορτάζ των υπουργείων Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας των Συντακτών, η Χαρά Τζαναβάρα υπήρξε μια αληθινή επαγγελματίας δημοσιογράφος ακούραστη και συνεπής στις αρχές της . «Ήταν από τους πρώτους εμψυχωτές, από τα πρώτα στελέχη της «Εφημερίδας των Συντακτών» και ήταν εκείνη που κατάφερε να μετατρέψει και με την ιδιότητα της, ως απόφοιτος του ΕΜΠ, ένα μικρό σχετικά χώρο σε μια λειτουργική εφημερίδα των 140 ανθρώπων. Η Χαρά Τζαναβάρα με τα ρεπορτάζ της στα υπουργεία Ενέργειας, Χωροταξίας, Περιβάλλοντος και Συγκοινωνιών, υπηρέτησε ακούραστα τις αρχές της Δημοσιογραφίας».
«Η απώλεια της Χαράς Τζαναβάρα μας γεμίζει με θλίψη» αναφέρει η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση και συνεχίζει: «Η δημοσιογράφος της “Ελευθεροτυπίας” παλιότερα και της “Εφημερίδας των Συντακτών” τα τελευταία χρόνια, άφησε με τη δουλειά της το δικό της ξεχωριστό στίγμα στους τομείς του περιβάλλοντος, της χωροταξίας και της ενέργειας με τους οποίους ασχολήθηκε με αξιοζήλευτη αφοσίωση. Σοβαρή, αμερόληπτη και πάντα με κοινωνική ματιά στα πράγματα, η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα εργάστηκε με πλήρη σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία και ανεξαρτησία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.