TV & Media

Κορωνοϊός: «Κινδυνεύει» πάλι ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης;

Φήμες ότι πάει για αναβολή για τρίτη φορά

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πριγκίπισσα Βεατρίκη και Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι
Πάει για αναβολή λόγω κορωνοϊού ο βασιλικός γάμος της Βεατρίκης ©EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Ο κορωνοϊός μάλλον θα χαλάσει τα σχέδια για τον βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Ιταλό Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

Ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Ιταλό εκατομμυριούχο και μεγιστάνα Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι κινδυνεύει να αναβληθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά καθώς η κατάσταση στον κόσμο με τον νέο κορωνοϊό δεν είναι η κατάλληλη για χαρμόσυνες τελετές. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας People η βασιλική οικογένεια εισηγείται στο ζευγάρι να αναβάλει τα σχέδια εξαιτίας της πανδημίας αλλά και τον φόβο μετάδοσης του ιού σε μια μαζική εκδήλωση όπως ένας βασιλικός γάμος.

Η 31χρονη πριγκίπισσα Βεατρίκη, κόρη της Σάρας Φέργκιουσον και του πρίγκιπα Άντριου, επρόκειτο να παντρευτεί τον 37χρονο Ιταλό στο παλάτι του Σεν Τζέιμς στο Λονδίνο στις 29 Μαΐου και στη συνέχεια η γιαγιά της βασίλισσα Ελισάβετ θα άνοιγε το παλάτι του Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση. Ο κορωνοϊός αλλάζει τα δεδομένα. Καταρχάς η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζεται να απομονωθεί μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο στο κάστρο του Ουίνδσορ. Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής τον θάνατο 71 ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα κρούσματα είναι περισσότερα από 1.000. Η Ελισάβετ έχει ήδη ακυρώσει όλες τις υποχρεώσεις της.

Θα έλεγε κανείς ότι το κακό τρίτωσε. Αυτός ο γάμος έχει αναβληθεί άλλες δύο φορές εξαιτίας του πατέρα της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης με τον εκλιπόντα Τζέφρι Επστάιν, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο γιος της βασίλισσας της Αγγλίας. Και τώρα ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης θα πρέπει να περιμένει μέχρι να κοπάσει μια πανδημία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ