TV & Media

MasterChef: Εκφράσεις πεζοδρομίου μετά την αποχώρηση της Μάρλεν

«Επειδή είμαι μεγάλη κ@@@@@@...»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MasterChef 4: Κωνσταντίνος - Μάρλεν - Δημοσθένης - Ιωάννης
MasterChef 4: Κωνσταντίνος - Μάρλεν - Δημοσθένης - Ιωάννης © Screenshot

«Καρφιά» και απίστευτες εκφράσεις on camera μετά την αποχώρηση της Μάρλεν από το MasterChef

Η Μάρλεν ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να της επισημαίνει πως «η αλήθεια είναι σαν τις μπάμιες, δεν αρέσει, αλλά κάνει καλό».

Μάλιστα, παρατηρήσεις δέχθηκε και από τον μέντορά της, Σωτήρη Κοντιζά, για να βελτιώσει την στάση της και τη συμπεριφορά της μέσα σε μία κουζίνα, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Πάνω από όλα πρέπει να είστε ταπεινοί. Η ειλικρίνεια θα σε κάνει και καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο μάγειρα. Μετά έχεις όλη τη διάθεση και τη στάση για να ακούσεις. Αυτό είναι το πιο βασικό όταν μιλάμε για κουζίνες. Ο λόγος που μείνατε εδώ στο τέλος εσύ και ο Κωνσταντίνος, περισσότερο έχει να κάνει με τη στάση σας με το τελικό πιάτο. Η ειλικρίνεια πρέπει να είναι αντανακλαστικό. Και θα δεις ότι θα γίνεις πολύ καλύτερη. Το χέρι το μαγειρικό το έχεις. Πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τις προτεραιότητες».

Η αποχώρηση της Μάρλεν | MasterChef 4

Ωστόσο, τα μαχαίρια βγήκαν αφότου οι τρεις παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι και ο Ηρακλής Αποστολίδης τα έβαλε ξανά με την Ντέμη Γεωργίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι πολύ καλή στην υποκρισία.

«Εννοείται πως πιστεύουμε ότι η Μάρλεν είναι μια δυνατή μαγείρισσα, αλλά καλώς ή κακώς δεν απέδειξε κάτι τέτοιο στον διαγωνισμό και είναι πολύ άσχημο παιδιά που είμαστε μαζί και μαγειρεύουμε μαζί τον… πίνουν από μας σε κάθε δοκιμασία και βλέπουν ότι είμαστε δυνατές και αποδεικνύουμε τι είμαστε να λένε τώρα ότι “έφυγε η πιο δυνατή και δεν υπάρχει τώρα καμία”», είπε στη συνέντευξή της η Ντέμη Γεωργίου.

«Ο Γιάννης είναι πολύ καλός στην υποκριτική, η Ντέμη είναι πολύ καλή στην υποκρισία. Δεν ξέρω αν έγινε off camera ή on camera, αλλά επειδή είμαι μεγάλη καρ…λα έκατσα και πρόσεξα τις κινήσεις του καθενός μέσα στο σπίτι. Όταν είπαν κάποια άτομα ότι έφυγε μια δυνατή μαγείρισσα από το παιχνίδι, δεν μου άρεσε το γελάκι της Ντέμης. Αυτό είναι υποκρισία. Και όταν είσαι τον τελευταίο καιρό με τη Μάρλεν κό…ς και βρακί, όπως είχε κάνει και με τη Μάγδα, που αφιέρωσε χρόνο για σένα στο γράμμα της, το ίδιο έκανες τώρα με τη Μάρλεν», είπε ο παίκτης του MasterChef 4.

Χαμός με Ηρακλή και Ντέμη στο MasterChef! «Τον "πίνουν" από μας» - «Είμαι μεγάλη καρ...λα»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ