TV & Media

Έρρικα Πρεζεράκου: Εξηγεί πώς έπεσε θύμα απάτης από «καλοντυμένο ιερόδουλο»

Της απέσπασε πολλά χρήματα - Τι την ώθησε να μιλήσει

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Έρρικα Πρεζεράκου αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πώς έπεσε θύμα απάτης από «καλοντυμένο ιερόδουλο».

Αποκαλυπτική ήταν η Έρρικα Πρεζεράκου σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha. Μεταξύ άλλων έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόσφατη αινιγματική ανάρτηση στο Facebook με την οποία γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα απάτης από «καλοντυμένο ιερόδουλο». Μιλώντας την Τρίτη 10 Μαρτίου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για τον «καλοντυμένο ιερόδουλο» και το πώς έπεσε θύμα απάτης.

Συγκεκριμένα, είπε πώς πρόκειται για έναν κατ’ εξακολούθηση απατεώνα που της απέσπασε πολλά χρήματα στο παρελθόν αν και εκείνη είχε επιλέξει να μην κινηθεί νομικά εναντίον του. Ωστόσο, έμαθε πρόσφατα πως το συγκεκριμένο άτομο παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή του τι πραγματικά συνέβη, γι’ αυτό και η ίδια αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της για να μην την πάθουν και άλλοι όπως εκείνη.

«Και εκεί αισθάνθηκα ότι η μικρή Έρρικα είπε: “Ή θα βγεις μπροστά να με στηρίξεις ή θα γίνει χαμός εδώ πέρα”». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για το πώς έπεσε θύμα από «καλοντυμένο ιερόδουλο», η Έρρικα Πρεζεράκου δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει ότι ήταν ένα γεγονός που την έκανε να θυμώσει με τον εαυτό της, ωστόσο στην πορεία βρήκε τις ισορροπίες της, αφήνοντας πίσω το γεγονός αυτό.