TV & Media

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το «κρύο» αστειάκι με τον κορωνοϊό σχολιάστηκε

«Sorry, τον μεταδίδουμε εγώ και η Κέιτ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον
Περιοδεία στην Ιρλανδία για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε χιούμορ με τον κορωνοϊό μιλώντας με τραυματιοφορείς στην Ιρλανδία.

Αστειάκι κάπως κρύο και άχρωμο με τον κορωνοϊό έκανε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στη συνάντηση που είχε με μια ομάδα τραυματιοφορέων στην Ιρλανδία. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πραγματοποιούν τριήμερη περιοδεία στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.

Ο γαλαζοαίματος πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε χαριτολογώντας ότι ο ίδιος και η Κέιτ «μεταδίδουν και διαδίδουν τον κορωνοϊό» με την περιοδεία τους στην Ιρλανδία. Ο διάλογος του Ουίλιαμ με τον τραυματιοφορέα Τζο Μούνεϊ έγινε ως εξής:

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Στοιχηματίζω ότι όλοι σας λένε ότι έχουν τον κορωνοϊό και ότι πεθαίνουν. Και εσείς τους λέτε απλά έχετε λίγο βήχα. Παρεμπιπτόντως εγώ και η Κέιτ μεταδίδουμε τον ιό, sorry». Και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνέχισε: «Είναι δραματική η κατάσταση με τον κορωνοϊό αυτήν την περίοδο; Ή μήπως παρουσιάζονται όλα λίγο υπερβολικά από τα μέσα ενημέρωσης;»  

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον διαβεβαίωσαν ότι λαμβάνουν σοβαρά όλη την κατάσταση με τον Covid-19, αλλά θα συνεχίσουν τις περιοδείες τους και τις συναντήσεις τους με κόσμο σαν να μην έχει κάτι αλλάξει.

Ωστόσο, η γιαγιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ, βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, φορούσε γάντια σε χθεσινή εκδήλωση απονομής μεταλλείων στο Παλάτι. Κάτι που σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η μονάρχης έκανε για πρώτη φορά.

Το ζεύγος Ουίλιαμ και Κέιτ έκαναν χειραψία με δεκάδες ανθρώπους κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής τους στην Ιρλανδία και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Εξάλλου το ζεύγος, σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στο Παλάτι, ακολουθούν τις οδηγίες της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας της Βρετανίας και του υπουργείου Υγείας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ