TV & Media

Τα «οπίσθια» της Κιμ Καρντάσιαν κοστίζουν 400 δολ. και είναι σιλικόνη

Ελαφριά και ευκολοφόρετα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kimkardasian.jpg
Κιμ Καρντάσιαν © David Livingston/Getty Images / ideal images

Βiker σορτς κατασκευασμένα από εύκαμπτη σιλικόνη προσφέρουν τις αναλογίες της Κιμ Καρντάσιαν.

Η στενή μέση και η φαρδιά περιφέρεια της Κιμ Καρντάσιαν, για κάποιες αποτελούν τον ιδανικό σωματότυπο, τον οποίον τώρα μπορούν να… φορούν, αποφεύγοντας το ιατρικό νυστέρι.

Οι Σκανδιναβοί καλλιτέχνες Ida Jonsson και Simon Saarinen συνεργάστηκαν με την σχεδιάστρια μόδας Beate Karlsson για να δημιουργήσουν το The Bum. Πρόκειται για ένα biker σορτς κατασκευασμένο από εύκαμπτη σιλικόνη, το οποίο προσφέρει τις αναλογίες της Κιμ Καρντάσιαν.
 

ida-simon on Instagram: “GET THE BOUNCY BOOTY YOU DESERVE @beate.karlsson @simon.saarinen @1daj0nsson”

«Ζούμε σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να υποβληθούν σε σοβαρές και μερικές φορές επικίνδυνες χειρουργικές επεμβάσεις για να κάνουν το κάτω μέρος του σώματός τους να μοιάζει με το δικό της», λέει ο Saarinen.

«Ως σχεδιάστρια, μέρος της δουλειάς μου είναι να προσπαθώ συνεχώς να επαναπροσδιορίσω τα ρούχα. Το να μετατρέψω το μέρος του σώματος μιας διασημότητας σε μια φορετή δημιουργία φαινόταν σαν ένα ανεκμετάλλευτο κόνσεπτ», συμπλήρωσε η Karlsson.

Beate Karlsson on Instagram: “PRESENTING OUR KIM K WEARABLE BUM TODAY FOR THE FIRST TIME EVER DURING NYFW ? @1da_sim0n  @1daj0nsson @simon.saarinen More info coming soon…”
Η δημιουργία με έμπνευση την Κιμ Καρντάσιαν χρειάστηκε δύο χρόνια για να κατασκευαστεί. Οι δημιουργοί μελέτησαν προσεκτικά το σώμα της τηλεπερσόνας και κάθε εικόνα για να φτιάξουν το The Bum το οποίο ζυγίζει  6 λίβρες  (2,72 κιλά). Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει το τελικό μείγμα, αλλά πιθανότατα θα είναι κατασκευασμένο από σιλικόνι, spandex και μικροϊνες. Εξετάζεται η παραγωγή του στην Κίνα, την Πορτογαλία ή το Μπρούκλιν με στόχο να πουληθεί μια περιορισμένη σειρά την άνοιξη. 

Τα σορτς θα κοστίζουν από από 400 έως 600 δολάρια.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ