TV & Media

Όταν η Κιμ Καρντάσιαν δεν άκουγε την καρδιά της Νορθ

Η 39χρονη μοιράστηκε τον τρόμο που βίωσε πιστεύοντας ότι είχε αποβάλει

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν / © EPA/NINA PROMMER

Η Κιμ Καρντάσιαν ανοίγει την καρδιά της για τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης της, στη Νορθ. Τότε που πίστευε ότι είχε αποβάλει.

Η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον τρόμο που ένιωσε όταν ο γιατρός της είχε πει πως δεν άκουγε την καρδιά της κόρης της, Νορθ. Η 39χρονη σταρ των ριάλιτι πίστεψε εκείνη τη στιγμή ότι είχε αποβάλει.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών είπε χαρακτηριστικά; «Αιμορραγούσα πολύ. Ο γιατρός μου δεν μπορούσε να ακούσει την καρδιά της Νορθ και η αγωνία μου είχε χτυπήσει κόκκινο».

Η Κιμ Καρντάσιαν πάσχει από προδρομικό πλακούντα, μια σπάνια και σοβαρή πάθηση, η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία για το έμβρυο σε περίπτωση μιας νέας εγκυμοσύνης. Για αυτό τον λόγο η 39χρονη απέκτησε τα δύο τελευταία της παιδιά με παρένθετη μητέρα. Ωστόσο, δεν γνώριζε ότι έπασχε από αυτό το σύνδρομο όταν ήταν έγκυος στη Νορθ. Στο podcast 'All's Fair' η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» μίλησε για τις δύσκολες ώρες και ημέρες της πρώτης εγκυμοσύνης.

«Νόμιζα ότι είχα αποβάλει. Αιμορραγούσα πολύ και πονούσα ενώ βρισκόμουν στο Μαϊάμι. Ο γιατρός μου, μου είπε: 'Έλα το πρωί. Θα κάνουμε την επέμβαση την ημέρα των Ευχαριστιών για να μη σε δει κανείς'. Πήγα και η καρδιά της Νορθ δεν ακουγόταν. Είχες αποβολή, μου είπε. Ευτυχώς ο γιατρός είχε κάνει λάθος και κατάφερα να φέρω στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ