TV & Media

Νέος πονοκέφαλος για την Ελισάβετ: Κι άλλο διαζύγιο στο Μπάκιγχαμ

Χωρίζει ο ανιψιός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλισσα Ελισάβετ
Βασίλισσα Ελισάβετ © EPA / WILL OLIVER

Κι άλλο διαζύγιο στο Μπάκιγχαμ. Αυτή τη φορά, χωρίζει ο ανιψιός της βασίλισσας Ελισάβετ και γιος της αδελφής της Μαργαρίτας, ο Κόμης του Σνόουντον.

Είναι επίσημο: Ο κόμης του Σνόουντον, ο ανιψιός της βασίλισσας Ελισάβετ, και η επί 26 χρόνια σύζυγός του, παίρνουν διαζύγιο.

Ο κόμης, κατά κόσμον Ντέιβιντ Άρμστρονγκ Τζόουνς, είναι 21ος στη σειρά διαδοχής του θρόνου και έχει δύο μεγάλα παιδιά με την σύζυγό του, την κόμισσα του Σνόουντον.

«Ο Δούκας και η Κόμισσα του Σνόουντον κατέληξαν σε φιλική συμφωνία ότι ο γάμος τους έληξε και ότι θα πρέπει να πάρουν διαζύγιο», ανέφερε το BBC επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο του ζευγαριού.

Ο κόμης, ο οποίος έχει μια εταιρεία επίπλων χρησιμοποιώντας το επαγγελματικό του όνομα Ντέιβιντ Λίνλεϊ, είναι γιος της αδελφής της βασίλισσας, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, η οποία πέθανε το 2002, και του φωτογράφου Λόρδου Σνόουντον, ο οποίος πέθανε το 2017.

Η είδηση του διαζυγίου του ακολουθεί τους τελευταίους δύσκολους μήνες για τη βασίλισσα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν βύθισαν στην κρίση τη βασιλική οικογένεια τον περασμένο μήνα όταν ανακοίνωσαν ότι θα πάψουν να εκπληρώνουν τις βασιλικές τους υποχρεώσεις.

Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Άντριου, αποσύρθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του τον Νοέμβριο εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο με τον αμερικανό χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση κοριτσιών κι αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή.

Στις αρχές του μήνα, ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας, ο Πίτερ Φίλιπς, και η σύζυγός του Ότομ, ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 12 χρόνια γάμου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY