- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Κέιτ «γητεύτρα φιδιών» - «Πάγωσε» το βλέμμα της Δούκισσας
Η σύζυγος του Ουίλιαμ στη φάρμα των ζώων τάισε αλπάκα και χάιδεψε φίδια
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον χάιδεψε φίδι για πρώτη φορά στη ζωή της σε φάρμα του Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας.
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έχει μόνο κερδίσει τις καρδιές των Βρετανών, αλλά αναδεικνύεται σε δεινή «γητεύτρα» των φιδιών. Η Κέιτ Μίντλετον με μπότες και τζιν επισκέφθηκε φάρμα κοντά στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας. Η επίσκεψη - έκπληξη στη Ανοικτή Κιβωτό Ζώων εντάσσεται σε ένα νέο πρότζεκτ της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που σχετίζεται με την ανάπτυξη στην προνηπιακή ηλικία. Η γενναία Κέιτ έπιασε για πρώτη φορά φίδι στη ζωή της, τάισε αλπάκα και άλλα ζώα της φάρμα.
Το κιτρινωπό φίδι που χάιδεψε η Μίντλετον λέγεται Σόφι. «Είστε σίγουρος ότι μπορώ να το αγγίξω», είπε η Κέιτ κάπως επιφυλακτική στον υπάλληλο της φάρμας. «Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να το πιάσω», πρόσθεσε και αφού το άγγιξε αναφώνησε ένα: «Ουάου». Η σύζυγος του Ουίλιαμ πρόσθεσε: «Έχει απίστευτο δέρμα. Είναι η πρώτη φορά που κρατάω φίδι με αυτόν τον τρόπο. Πόσο κουλ είναι αυτό;»
Κατά την επίσκεψή της στο αγρόκτημα Ark Open Farm, η Κέιτ Μίντλετον που έδειχνε πολύ χαλαρή και χαμογελούσε διαρκώς δείχνοντας πόσο λατρεύει την φύση, μίλησε με ντόπιους γονείς και παππούδες για τα θέματα που καλύπτει η έρευνά της, που ολοκληρώνεται στις 21 Φεβρουαρίου καθώς και για τις εμπειρίες τους από την ανατροφή μικρών παιδιών.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε μια καφετέρια στο Αμπερντίν, όπου μίλησε με εργαζόμενους, εθελοντές αλλά και πελάτες που έχουν μείνει κάποια στιγμή άστεγοι, για να ακούσει πώς οι δικές τους εμπειρίες από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, μπορούν να έχουν σημαντική επίδραση στα δια βίου αποτελέσματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε ηγετική θέση στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού
Η ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή της στο θέατρο στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.