TV & Media

Η Κέιτ «γητεύτρα φιδιών» - «Πάγωσε» το βλέμμα της Δούκισσας

Η σύζυγος του Ουίλιαμ στη φάρμα των ζώων τάισε αλπάκα και χάιδεψε φίδια

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κέιτ Μίντλετον και το φίδι
Η Κέιτ Μίντλετον και το φίδι / © EPA/CHRIS JACKSON

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον χάιδεψε φίδι για πρώτη φορά στη ζωή της σε φάρμα του Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έχει μόνο κερδίσει τις καρδιές των Βρετανών, αλλά αναδεικνύεται σε δεινή «γητεύτρα» των φιδιών. Η Κέιτ Μίντλετον με μπότες και τζιν επισκέφθηκε φάρμα κοντά στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας. Η επίσκεψη - έκπληξη στη Ανοικτή Κιβωτό Ζώων εντάσσεται σε ένα νέο πρότζεκτ της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που σχετίζεται με την ανάπτυξη στην προνηπιακή ηλικία. Η γενναία Κέιτ έπιασε για πρώτη φορά φίδι στη ζωή της, τάισε αλπάκα και άλλα ζώα της φάρμα.

Το κιτρινωπό φίδι που χάιδεψε η Μίντλετον λέγεται Σόφι. «Είστε σίγουρος ότι μπορώ να το αγγίξω», είπε η Κέιτ κάπως επιφυλακτική στον υπάλληλο της φάρμας. «Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να το πιάσω», πρόσθεσε και αφού το άγγιξε αναφώνησε ένα: «Ουάου». Η σύζυγος του Ουίλιαμ πρόσθεσε: «Έχει απίστευτο δέρμα. Είναι η πρώτη φορά που κρατάω φίδι με αυτόν τον τρόπο. Πόσο κουλ είναι αυτό;»

22272173.jpg
Η Κέιτ στην Ανοιχτή Κιβωτό των Ζώων / © EPA/CHRIS JACKSON

Κατά την επίσκεψή της στο αγρόκτημα Ark Open Farm, η Κέιτ Μίντλετον που έδειχνε πολύ χαλαρή και χαμογελούσε διαρκώς δείχνοντας πόσο λατρεύει την φύση, μίλησε με ντόπιους γονείς και παππούδες για τα θέματα που καλύπτει η έρευνά της, που ολοκληρώνεται στις 21 Φεβρουαρίου καθώς και για τις εμπειρίες τους από την ανατροφή μικρών παιδιών.

22272183.jpg
Πόσο κουλ είναι η Κέιτ; / © EPA/CHRIS JACKSON

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε μια καφετέρια στο Αμπερντίν, όπου μίλησε με εργαζόμενους, εθελοντές αλλά και πελάτες που έχουν μείνει κάποια στιγμή άστεγοι, για να ακούσει πώς οι δικές τους εμπειρίες από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, μπορούν να έχουν σημαντική επίδραση στα δια βίου αποτελέσματα.

Kate Middleton held a yellow snake during her trip to Northern Ireland | GMA Digital

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ