TV & Media

Η συνάντηση έκπληξη του Τσιτσιπά με τη Στεφανία της Eurovision

Τι είπε ο Έλληνας αθλητής του τένις για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
liberakaki-tsitsipas.jpg
Στεφανία Λυμπερακάκη και Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς και Στεφανία Λυμπερακάκη συναντήθηκαν στο Ρότερνταμ (εικόνες)

Η ελληνικής καταγωγής Στεφανία Λυμπερακάκη, η νεότερη εκπρόσωπος ελληνικής αποστολής στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, συνάντησε το βράδυ της Τρίτης τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά. Το τετ α τετ έγινε στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ, τόπο διεξαγωγής του ABN AMRO World Tennis Tournament καθώς και της φετινής Eurovision. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου στα Ολλανδικά ΜΜΕ με αφορμή το πρωτάθλημα ABN AMRO World Tennis Tournament στο οποίο συμμετείχε, ο διεθνώς καταξιωμένος τενίστας μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη Στεφανία και τη Eurovision. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε πως γνωρίζει τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας καθώς και ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της διοργάνωσης αφού την παρακολουθεί από τα 8 του χρόνια. Στη συνέχεια κάλεσε τη Στεφανία να παρακολουθήσει τον αγώνα του.

Η 17χρονη μουσικός και τραγουδίστρια αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και βρέθηκε στην Ahoy Arena, όπου και παρακολούθησε τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά. Ακολούθησε η μεταξύ τους συνάντηση. Η Στεφανία Λυμπερακάκη έκανε και σχετικό post στα social media, στο οποίο περιγράφει πόσο χαρούμενη και περιφανή είναι που γνώρισε τον Έλληνα αθλητή. Παράλληλα, ευχήθηκε η ελληνική αποστολή της Eurovision να κάνει τους Έλληνες τόσο περήφανους όσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ