- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιατί βγήκε στον αέρα με 40 λεπτά καθυστέρηση η Μενεγάκη (video)
«Σας ανησυχήσαμε λίγο; Δεν πειράζει, συμβαίνει καμιά φορά κι αυτό»
Με 40 λεπτά καθυστέρηση βγήκε στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη. Το τεχνικό πρόβλημα στον Alpha ήταν αρκετά σοβαρό.
Με καθυστέρηση 40 λεπτών βγήκε στον αέρα του Alpha η Ελένη Μενεγάκη, λόγω του τεχνικού προβλήματος στη ροή προγράμματος του καναλιού.
«Σας ανησυχήσαμε λίγο; Δεν πειράζει, συμβαίνει καμιά φορά κι αυτό, μη νομίζετε. Στην τηλεόραση, τεχνικά είναι όλα, μπορεί να συμβεί. Καταλαβαίνω όμως ότι κι εσείς ανησυχήσατε, όχι μόνο γι’ αυτά που μου γράψατε στο Instagram, αλλά για να φτάσει να με πάρε η μαμά μου τηλέφωνο… Κατάλαβα ότι έχει γίνει πολύ θέμα!» είπε στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια, που βγήκε στον αέρα αντί για τη 1 το μεσημέρι στις 13.40.
Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έπεσε μάυρο στο σήμα του Alpha. Μάλιστα, αντί για το ζωντανό του πρόγραμμα, συνέχισε με επανάληψη της τηλεοπτικής σειράς «Το σόι σου». Αιτία ήταν ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στη ροή προγράμματος. Γύρω στις 12.22 έγινε μια προσπάθεια επιστροφής του σήματος, όταν για μερικά δευτερόλεπτα εμφανίστηκε μια κάρτα με το σήμα του καναλιού. Ωστόσο, λίγο αργότερα έπεσε πάλι μαύρο.
Λίγο πριν τις 12.30 ξεκίνησε η σταδιακή αποκατάσταση του σήματος. Όμως, στη θέση του δελτίου ειδήσεων είδαμε επανάληψη της σειράς Το σόι σου. Στη συνέχεια, στη θέση της Ελένης Μενεγάκη έπαιξε το σίριαλ Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.