TV & Media

Νέο τετ α τετ Μπραντ Πιτ & Τζένιφερ Άνιστον μετά τα Όσκαρ

Στα «κρυφά» και σύντομο και καθόλου διαχυτικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπραντ Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον
Μπραντ Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον / © EPA/DAVID SWANSON

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον συναντήθηκαν σε πάρτι μετά τα Όσκαρ. Τι λένε οι φήμες για το νέο τετ α τετ.

Οι φαν της Τζένιφερ Άνιστον και του Μπραντ Πιτ ξετρελάθηκαν με το τρυφερό τετ α τετ του πρώην ζευγαριού στα βραβεία Screen Actor Guild τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με φήμες το διάσημο πρώην ζευγάρι είχε ακόμα μια «κρυφή» συνάντηση το βράδυ της Κυριακής σε ένα από πολλά πάρτι που διοργανώθηκαν μετά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στο Λος Άντζελες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπραντ Πιτ τιμήθηκε με το Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Κάποτε στο Χόλιγουντ». Είναι η πρώτη φορά που ο 56χρονος ηθοποιός τιμάται με Όσκαρ για κάποιον ρόλο του. Προ ετών είχε τιμηθεί με Όσκαρ ως παραγωγός της ταινίας «12 χρόνια Σκλάβος».

Σύμφωνα με το Page 6 οι Άνιστον - Πιτ συναντήθηκαν τυχαία στο ετήσιο πάρτι του Guy Oseary και το τετ α τετ δεν ήταν τόσο διαχυτικό όσο το προηγούμενο. Φήμες, λένε, ότι απλά η Τζεν είπε ένα ξερό «συγχαρητήρια» στον Μπραντ.

Στα βραβεία SAG τα τέσσερα φωτογραφικά καρέ του τετ α τετ έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όπως και βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ηθοποιός να παρακολουθεί την ομιλία της Άνιστον κατά την παραλαβή του βραβείου της. Όπως ανέφερε το E! για τον Μπραντ Πιτ, ο ηθοποιός παρακολουθώντας την Άνιστον «δεν σταματούσε να χαμογελά».

Jennifer Aniston's Emotional Acceptance Speech Leaves Brad Pitt In Awe


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ