TV & Media

Το Όσκαρ αγκαλιάς κέρδισαν Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο

Κάνοντας το twitter να «λιώσει»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο 56χρονος Μπραντ Πιτ κέρδισε το βραβείο Β' ανδρικού ρόλου και δέχτηκε την πρώτη ζεστή αγκαλιά από τον συμπρωταγωνιστή του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Το βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου, ένα από τα πρώτα που απονεμήθηκαν στην 92η τελετή των Βραβείων Όσκαρ, κέρδισε ο 56χρονος Μπραντ Πιτ για την ερμηνεία του στο φιλμ «Κάποτε στο Χόλιγουντ» (Once Upon a Time in Hollywood) του Κουέντιν Ταραντίνο.

Μπραντ Πιτ © EPA/DAVID SWANSON

Καθώς ο 56χρονος ηθοποιός σηκώθηκε για να παραλάβει το βραβείο του, δέχτηκε την πρώτη ζεστή αγκαλιά από τον συμπρωταγωνιστή του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, κάνοντας πολλούς στο twitter να λένε, εξ αφορμής αυτού, να θεσμοθετηθεί κι ένα Όσκαρ αγκαλιάς, που οι δυο τους θα κέρδιζαν σίγουρα.

Ο Μπραντ Πιτ εξασφάλισε αυτή τη νίκη για την ερμηνεία του ως γοητευτικού κασκαντέρ στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, εδραιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την επιστροφή του στην πρώτη γραμμή της showbiz.

Ο 56χρονος σταρ δεν είχε -μέχρι σήμερα- κερδίσει ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο για το υποκριτικό ταλέντο του, παρά το γεγονός ότι μετρά ήδη 30 χρόνια στη βιομηχανία του κινηματογράφου και έχει προταθεί τρεις φορές, ενώ είχε πάρει ένα Όσκαρ ως παραγωγός για το «12 χρόνια σκλάβος».

Ο Μπραντ Πιτ αφιέρωσε το βραβείο στα παιδιά του λέγοντας «σας λατρεύω, κάνω τα πάντα για εσάς».

Ο Πιτ δεν ξέχασε τους κασκαντέρ στις ταινίες αλλά και όλους όσους δουλεύουν για να γίνει μια ταινία. Είπε, απευθυνόμενος στον Κουέντιν Ταραντίνο, ότι η Ακαδημία θα ήταν βαρετή χωρίς εκείνον και κοιτώντας προς τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο του είπε «ζω για να πίνω κοκτέιλ μαζί σου, φίλε μου».

Το «καρφί» του Μπραντ Πιτ για τον Ντόναλντ Τραμπ

«Μου είπαν ότι έχω μόλις 45 δευτερόλεπτα εδώ πάνω, χρόνος που είναι 45 δευτερόλεπτα περισσότερος από αυτόν που έδωσε η Γερουσία στον Τζον Μπόλτον. Σκέφτομαι μήπως πρέπει ο Κουέντιν (Ταραντίνο) να ετοιμάσει μια ταινία για αυτό» ήταν το σχόλιο του Πιτ για το γεγονός ότι μπλοκαρίστηκε στη Γερουσία η κατάθεση του πρώην συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου.

«Στο τέλος οι ενήλικοι κάνουν το σωστό πράγμα» έκλεισε την αναφορά του στον Τραμπ ο διάσημος ηθοποιός.