TV & Media

Το πέρασμα της Ναόμι Κάμπελ από video clip του Μπομπ Μάρλεϊ

Σε ηλικία 7 ετών - To post όλο νοσταλγία του σούπερ μόντελ για τον βασιλιά της reggae

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Ναόμι Κάμπελ μάς θυμίζει το πέρασμά της από το εμβληματικό «Is This Love» του Μπομπ Μάρλεϊ.

Μια άγνωστη -για πολλούς followers- πτυχή της ζωής της αποκάλυψε η Ναόμι Κάμπελ. Το σούπερ μόντελ πόσταρε ένα printscreen από το video clip του τραγουδιού «Is This Love». Σε αυτό η Ναόμι Κάμπελ, σε ηλικία 7 ετών, βρίσκεται δίπλα στον Μπομπ Μάρλεϊ. Ο «μάγος» της reggae έφυγε από καρκίνο στις 11 Μαΐου 1981. Ήταν γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου 1945 και αν ζούσε, θα ήταν σήμερα 75 ετών.

«Χαρούμενα γενέθλια στον έναν και μοναδικό Μπομπ Μάρλεϊ ο οποίος σήμερα θα γινόταν 75 ετών. Μύθος, πρωτοπόρος και Βασιλιάς της reggae. Η ζωή, η σοφία και η μουσική σου είναι ακόμα έμπνευση για εκατομμύρια κόσμο μέχρι και σήμερα» έγραψε η Ναόμι Κάμπελ.

Και πρόσθεσε: «Νιώθω τιμή που σε γνώρισα και δούλεψα μαζί σου, όταν ήμουν μόλις 7 χρονών! Υπάρχουν πολλές φράσεις που έχει πει ο Μπομπ Μάρλεϊ, αλλά αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου: "Ζήσε για τον εαυτό σου και θα ζεις μάταια -ζήσε για τους άλλους για να ζήσεις ξανά"».

«Η οικογένειά μας λάτρευε τη reggae. Ήμουν μόλις 7 ετών και δεν ήξερα τι θα έκανα στο βίντεο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο Μπομπ Μάρλεϊ θα στεκόταν ακριβώς δίπλα μου και θα με σκέπαζε με μια κουβέρτα. Ήταν ο πιο όμορφος άνδρας, με υπέροχο πρόσωπο, τρυφερός και γλυκομίλητος. Με έντονη τζαμαϊκανή προφορά» είχε πει μεταξύ άλλων η Ναόμι Κάμπελ σε συνέντευξή της στον Guardian για τη συνεργασία της με τον Μπομπ Μάρλεϊ.