Νέος γάμος στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύεται τον Ιταλό εκατομμυριούχο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι
Μετά την ταραχώδη περίοδο του Megxit το Παλάτι ανακοινώνει ένα χαρμόσυνο γεγονός: τον Μάιο παντρεύονται η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Ιταλός Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.
Ανακοινώθηκε επισήμως από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ότι στις 29 Μαΐου θα τελεστεί η γαμήλια τελετή μεταξύ της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του εκατομμυριούχου Ιταλού μεγιστάνα του real estate, Εντοάρντο Μαπέλι Μπότζι.
Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Παλάτι του Σεν Τζέιμς. Η βεατρίκη είναι η κόρη του πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος βρίσκεται σε δυσμένεια λόγω των σχέσεων του με τον εκλιπόντα Τζέφρι Επστάιν που κατηγορούταν για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις. Είναι επίσης η κόρη της δούκισσας του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον. Παρά το γεγονός ότι ο δούκας του Γιορκ είναι σε δυσμένεια θεωρείται πολύ πιθανόν να είναι αυτός που θα παραδώσει την κόρη του στον μέλλοντα γαμπρό του.
Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mirror η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β΄, έδωσαν την άδεια ώστε το ζευγάρι να ανταλλάξει τους γαμήλιους όρκους του στο παρεκκλήσι της βασιλικής οικογένειας και επίσης συμφώνησε η γαμήλια δεξίωση να τελεστεί στους κήπους του Μπάκιγχαμ.
Στο παρεκκλήσι που θα γίνει ο γάμος είχε βαπτιστεί το 2013 ο πρίγκιπας Τζορτζ, πρωτότοκος γιος του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ.
Το ειδύλλιο της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του Εντοάρντο αποκαλύφθηκε όταν οι δύο τους είχαν απαθανατιστεί για πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια των πρωτοχρονιάτικων διακοπών τους, στην Κένυα. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια ρομαντικού ταξιδιού τους στην Ιταλία.
Αλλά για τον γάμο η μητέρα της πριγκίπισσας είπε: «Μόνο στη Βρετανία θα μπορούσε να γίνει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.