- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Ελισάβετ έδιωχνε τον μικρό Κάρολο από το Παλάτι όταν αρρώσταινε
Γιατί η βασίλισσα της Αγγλίας έτρεμε τις μεταδοτικές ασθένειες
Η βασίλισσα Ελισάβετ έδιωχνε τον Κάρολο από το σπίτι όταν αρρώσταινε γιατί φοβόταν μην κολλήσει, όπως αποκαλύπτει οικογενειακή φίλη των Ουίνδσορ.
Η βασίλισσα της Αγγλίας συνήθιζε να απομακρύνει τον μικρό πρίγκιπα Κάρολο από το Παλάτι όταν αρρώσταινε για να μην κολλήσει η ίδια, όπως αποκαλύπτει στο καινούργιο της βιβλίο μια στενή φίλη της βασιλικής οικογένειας.
Η Λαίδη Αν Γκλενκόνερ, πρώην προσωπική βοηθός της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, αποκαλύπτει ότι ο πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ κατέληγε πολλές φορές στο οικογενειακό κτήμα Χόλκαμ στο Νόρφολκ όταν νοσούσε με διάφορες παιδικές ασθένειες. Στο βιβλίο της με τίτλο «Lady in Waiting: My Extraordinary Life in the Shadow of the Crown» (σ.σ. Προσωπική Βοηθός: Η απίθανη ζωή στη σκιά του Στέμματος) η Λαίδη Αν αναφέρεται στις συχνές επισκέψεις του πρίγκιπα Κάρολου στο σπίτι της οικογένειάς της.
«Στα χρόνια της εφηβείας μου ο Κάρολος ήταν για μένα κάτι σαν τον μικρό μου αδελφό. Περνούσαμε πολλές εβδομάδες μαζί στο Χόλκαμ. Ερχόταν σπίτι μας κάθε φορά που ήταν άρρωστος με κάποια μεταδοτική ασθένεια, όπως η ανεμοβλογιά για παράδειγμα, γιατί η βασίλισσα φοβόταν πολύ μην κολλήσει. Η βασίλισσα δεν πήγε ποτέ στη ζωή της σχολείο και δεν έχει περάσει καμία παιδική ασθένεια. Για αυτό και τις φοβόταν πολύ».
Πάντως η Λαίδη Αν σημειώνει ότι ο Κάρολος, ο οποίος είναι 16 χρόνια μικρότερος, λάτρευε τις αναρρωτικές διακοπές του στο Χόλκαμ μακριά από το Παλάτι. «Ο πατέρας μου του έμαθε να ψαρεύει χέλια στη λίμνη και όταν μεγάλωσε λίγο η μητέρα μου τον άφηνε να οδηγεί τη Τζάγκουαρ μας και άλλα αυτοκίνητα». Σύμφωνα με τη Λαίδη Αν, η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του πέμπτου Κόμη του Λέστερ, ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν ένα αξιαγάπητο αγόρι ως παιδί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.