- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ποια είναι η σωσίας της Μέγκαν Μαρκλ
Πώς είναι να σε μπερδεύουν στον δρόμο με τη Δούκισσα του Σάσεξ
Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται μια σωσίας της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά αυτή τη φορά η ομοιότητα είναι πράγματι εντυπωσιακή
Η Akeisha Land είναι μια όμορφη μητέρα δύο παιδιών από το Μιζούρι των ΗΠΑ, την οποία κοιτάζοντάς τη κανείς, σίγουρα παρατηρεί μια απίθανη ομοιότητα με τη Μέγκαν Μαρκλ.
Η νεαρή influncer συγκεντρώνει κάτι λιγότερο από 160 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, όπου συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες των δυο παιδιών της.
«Είναι τρελό, όλα τα σχόλια ασχολούνται με την ομοιότητα. Συνήθως, τα παιδιά μου είναι το επίκεντρο και τώρα είμαι εγώ. Είναι πάρα πολύ περίεργο» δήλωσε στο Enews.
Όπως μάλιστα επισημαίνει, δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την βασιλική οικογένεια, ούτε με την Μέγκαν. Αλλά δηλώνει πως είναι κολακευτικό να την μπερδεύουν με εκείνη.
«Πολλές φορές μου λένε ότι μοιάζω με τη Μέγκαν Μαρκλ και όχι μόνο online. Τυχαίος κόσμος έρχεται και μου λέει "Σου έχει πει κανείς ότι μοιάζεις με τη..." και γελάω πριν καν τελειώσουν την πρότασή τους, γιατί ξέρω ακριβώς τι θα μου πουν. Το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές.»
Μάλιστα, τόνισε ότι η ίδια δε βλέπει κάποια φοβερή ομοιότητα, συγκρίνοντας τον εαυτό της με τη Μέγκαν Μαρκλ, κάτι που ωστόσο παρατηρούν ακόμα και τα οικογενειακά της πρόσωπα, αλλά η ίδια το παίρνει ως κομπλιμέντο αφού όπως δήλωσε, την βλέπει ως μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.
Η Akeisha Land δηλώνει έτοιμη για δουλειά: «πρέπει να βγαίνω πιο συχνά μπροστά στην κάμερα. Μου αρέσει να μιλάω για την μόδα και πράγματα που αφορούν μαμάδες. Ίσως πρέπει να επικοινωνήσω και με τους ανθρώπους της Μέγκαν μήπως χρειάζονται καμία σωσία».
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που βγαίνει στην δημοσιότητα η είδηση ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει σωσία. Tον Μάιο του 2019, η Ισπανίδα πολιτικός Begona Villacis είχε εντυπωσιασει τους παρευρισκομένους του εκλογικού κέντρου που πήγε να ψηφίσει, καθώς ήταν ίδια η δούκισσα.
«Οι φίλοι μου με παροτρύνουν να βρω μια δουλειά ως σωσίας της και να βγάλω χρήματα από αυτό. Ακόμη κι ο άντρας μου αστειεύεται και θέλει να γίνει ο μάνατζέρ μου» σημειώνει η 33χρονη Danielle Harris από την Αριζόνα των ΗΠΑ.
«Αν κάθε φορά που κάποιος μου έλεγε ότι μοιάζω στην Μέγκαν Μαρκλ είχα με έναν μαγικό τρόπο 5 δολάρια, τώρα θα ήμουν πλούσια» τονίζει η 33χρονη γυναίκα που εργάζεται ως νοσοκόμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.